recepkotan
Yeni Üye
iyi akşamlar, wolkawagen uygulamasında golf 8 için olduğu belirtilen kauçuk paspas takımı golf 8.5 için birebir uygun mu acaba kullanan var mı ?
Uygulamayı kullanıyorsan aracına özel ürünleri karşına çıkarıyor zaten . Şaseye göreürün bu
Hocam orda etsi ve tsi paspas olarak iki tane çıkıyor aslında dediğiniz gibi olması lazım ama değil malesefUygulamayı kullanıyorsan aracına özel ürünleri karşına çıkarıyor zaten . Şaseye göre
bagaj havuzunu rizline aldım ancak hiç kaliteli hissiyatı yok maalesef, araç içi olduğu için sanırım bu sefer risk almayacağımRizline premium 9d tavsiye ederim.
Sahleri ben de çok kullandım. Premium serisi çok farklı bir seri görmenizi öneririm. Rizline'i seçme sebebim ayak dayama bölümünün birleşik olması ve arkanın da bütün olması. Ayrı olanlar bir müddet sonra geriye kıvrılıp rahatsızlık veriyor. Premium 9d'de mükemmel iş çıkarmışlar.bagaj havuzunu rizline aldım ancak hiç kaliteli hissiyatı yok maalesef, araç içi olduğu için sanırım bu sefer risk almayacağımteşekkürler
Hocam teşekkür ederim, videosunu da az önce izledim. sanırım rizline a şans vereceğim, ikna oldum hayırlısı bakalımSahleri ben de çok kullandım. Premium serisi çok farklı bir seri görmenizi öneririm. Rizline'i seçme sebebim ayak dayama bölümünün birleşik olması ve arkanın da bütün olması. Ayrı olanlar bir müddet sonra geriye kıvrılıp rahatsızlık veriyor. Premium 9d'de mükemmel iş çıkarmışlar.
Sahleri ben de çok kullandım. Premium serisi çok farklı bir seri görmenizi öneririm. Rizline'i seçme sebebim ayak dayama bölümünün birleşik olması ve arkanın da bütün olması. Ayrı olanlar bir müddet sonra geriye kıvrılıp rahatsızlık veriyor. Premium 9d'de mükemmel iş çıkarmışlar.
Bu paspastan kullanıyorum. Özellikle arka tarafa inip binenlerde paspas kayma şikayetim sebebiyle bu paspasa geçtim. Gerçekten 0 kayma, istediğiniz kadar ayağınızla basın ileri itin vs.ürün bu