Kapı İçinden Su Gelmesi

İsim
İbrahim Başkurt
Selamın aleyküm herkese golf 7 aracımın sağ arka kapısının altından su gelip duruyordu iç döşemeyi söküp hoparlörün contasını yeniledim ama yine su gelmeye başlayınca tekrar söküp kontrol ettiğim de hoparlörün yanında bulunan deliklerden geldiğini farkettim o delikleri kapatamıyorum döşemenin pimleri giriyor oraya ne yapmam gerekir sizce bi fikri olan var mı?

Ekli dosyalar

• IMG_5516.jpeg
    IMG_5516.jpeg
    392 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_5517.jpeg
    IMG_5517.jpeg
    585.2 KB · Görüntüleme: 28
Kapının alt kısmındaki tahliye delikleri açık mı su birikip yükseliyor olabilir mi diye geçti aklımdan.Tahliyeler açıksa orjinalinde nasıl izole edilmişse deforme olan parçayı değiştirerek çözmenizi öneririm

Kapının alt kısmındaki tahliye delikleri açık mı su birikip yükseliyor olabilir mi diye geçti aklımdan.Tahliyeler açıksa orjinalinde nasıl izole edilmişse deforme olan parçayı değiştirerek çözmenizi öneririm
2 tahliye deliğini kontrol ettim tıkalı felan değil hocam cam kenarından su döktüm orayadan çıkıyor sular, kapı döşeme üzerindeki parçaları nereden bulabilirim hocam bilgin var mı?

2 tahliye deliğini kontrol ettim tıkalı felan değil hocam cam kenarından su döktüm orayadan çıkıyor sular, kapı döşeme üzerindeki parçaları nereden bulabilirim hocam bilgin var mı?
Yetkili servise sorun bu resimlerle parça kodunu bulurlar.

Geri