Golf 1.2 TSI Comfortline Manuel aracım ne kadar eder?

avianca

Yeni Üye
İsim
Ömer Çağatay BALCI
Araç
VW Golf 7 1.2 TSI 110HP Manuel Comfortline
arkadaşlar aracı ilk sahibinden aldım şuan 206.500 km de tüm ağır bakımları 160 bin kmde satın aldığımda yaptırdım. sağ ön kapı lokal sağ arka kapı tam ve sağ arka çamurluk lokal boyalı. araç manuel 1.2 tsi benzinli 2016 model comfortline ışık paket. baskı balata triger devirdaim pompası akü fren hidrolik sıvısı 4 disk balata değişti. bakımları eksiksiz olarak yapılmaktadır. genelde servis bakımlıdır. aracı alırken yaptırdığım ekspertizde kaput vidalarının kenarında rötuş boyası var dedi ekspertiz ancak arabanın hiçbir yerinde boya yok panelde farlarda panjurda hasara dair bir iz yok zaten aldığım satıcı da doktor bir arkadaştı sıfır olarak bayiden almış kendisi de şaşırmıştı bu duruma. ekspertiz yapan arkadaş bayilerde ayar yapmak için olabildiğini ama kendilerini güvenceye almak için bu şekilde yazdıklarını söyledi.

otomatik araç almak için değiştirmeyi düşünüyorum aracımı ama piyasasını pek bilmiyorum tahmini ne kadar yazmam gerekir ne kadara satılır sizce? araç refleks gümüş renk.

Not: Kaput ile ilgili bahsettiğim durumun görselini de paylaşacağım bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkür ederim.

trink sat ve sahibindenin araç değerleme kısmından fiyatına bakmanı öneririm genelde ortalama fiyat ortalam altı civarı gider
tabi aracın bakımlı fiyata yansımasa bilene diğer araçların içinde daha ön planda olursun
1.2tsi genel olarak güzel bir motor manuel bu zamanda biraz az tercih ediliyor ama bu aracın kötü olduğu anlamına gelmez ederinde satmaya bak gelen yorumlara takılma çünkü aşırı ölücü tayfa var
Geçen gün 1.4tsi 125HP dsg highline paket sattım 46 bin km de sol arka kapısı sadece lokal boyalı harici hatasız yazdığım fiyatın 350 bin altına bilene teklif edenler oldu ama istediğim rakamada sattım gelen kişi araca bakmadan aldı gitti öyle temizdi ama saçma teklifler geliyor ö yüzden allah yardımcın olsun diyim yeni aracında şimdiden hayırlı olsun

trink sat ve sahibindenin araç değerleme kısmından fiyatına bakmanı öneririm genelde ortalama fiyat ortalam altı civarı gider
tabi aracın bakımlı fiyata yansımasa bilene diğer araçların içinde daha ön planda olursun
1.2tsi genel olarak güzel bir motor manuel bu zamanda biraz az tercih ediliyor ama bu aracın kötü olduğu anlamına gelmez ederinde satmaya bak gelen yorumlara takılma çünkü aşırı ölücü tayfa var
Geçen gün 1.4tsi 125HP dsg highline paket sattım 46 bin km de sol arka kapısı sadece lokal boyalı harici hatasız yazdığım fiyatın 350 bin altına bilene teklif edenler oldu ama istediğim rakamada sattım gelen kişi araca bakmadan aldı gitti öyle temizdi ama saçma teklifler geliyor ö yüzden allah yardımcın olsun diyim yeni aracında şimdiden hayırlı olsun
teşekkürler hocam malum ankara trafiği aslında manuel olanı daha sorunsuz kafa rahat oluyor ama trafik ve debriyaj işi ciddi derecede yorucu oluyor eskiden keyif alırdım şimdi trafikte bir yerden bir yere gitmek ciddi eziyet oluyor insana.

Geri