avianca
Yeni Üye
- İsim
- Ömer Çağatay BALCI
- Araç
- VW Golf 7 1.2 TSI 110HP Manuel Comfortline
arkadaşlar aracı ilk sahibinden aldım şuan 206.500 km de tüm ağır bakımları 160 bin kmde satın aldığımda yaptırdım. sağ ön kapı lokal sağ arka kapı tam ve sağ arka çamurluk lokal boyalı. araç manuel 1.2 tsi benzinli 2016 model comfortline ışık paket. baskı balata triger devirdaim pompası akü fren hidrolik sıvısı 4 disk balata değişti. bakımları eksiksiz olarak yapılmaktadır. genelde servis bakımlıdır. aracı alırken yaptırdığım ekspertizde kaput vidalarının kenarında rötuş boyası var dedi ekspertiz ancak arabanın hiçbir yerinde boya yok panelde farlarda panjurda hasara dair bir iz yok zaten aldığım satıcı da doktor bir arkadaştı sıfır olarak bayiden almış kendisi de şaşırmıştı bu duruma. ekspertiz yapan arkadaş bayilerde ayar yapmak için olabildiğini ama kendilerini güvenceye almak için bu şekilde yazdıklarını söyledi.
otomatik araç almak için değiştirmeyi düşünüyorum aracımı ama piyasasını pek bilmiyorum tahmini ne kadar yazmam gerekir ne kadara satılır sizce? araç refleks gümüş renk.
Not: Kaput ile ilgili bahsettiğim durumun görselini de paylaşacağım bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkür ederim.
otomatik araç almak için değiştirmeyi düşünüyorum aracımı ama piyasasını pek bilmiyorum tahmini ne kadar yazmam gerekir ne kadara satılır sizce? araç refleks gümüş renk.
Not: Kaput ile ilgili bahsettiğim durumun görselini de paylaşacağım bilgisi olan arkadaşlar aydınlatırsa sevinirim. Teşekkür ederim.