Motor ışığı yanıp sönmesi

yusufck

Yeni Üye
İsim
Yusuf
Araç
Golf
Arkadaşlar 2016 polo 1.2 tsı aracım var 1 senedir bende şuanda 92 binde arabalardan çok anlamadığım için detaylı anlatayım bugün gün baya yağmur yağdı ve ilk kez aracımı çalıştırdım her zamankinden farklı olarak bu kez sarsıntılı çalıştı ve bundan öncede 2016 1.2 tsı golfum vardı ondan da aynı durumu yaşadığım için kesim motor ışığı yanıp sönecek dediö ve öylede oldu motor ışığı yandı ama sabit değil hani sinyal verdiğinizde ekranda sinyal yanıp sönerya o şekilde yanıp söndü yanıp söndü arabayı hareket ettirmeden stop ettirdim hemen somra tekrar çalıştırdığımda araba normal sarsıntısız çalıştı devir hep 1 in altında kaldı sadece ekranda star stop uyarısı verdi motor lambasıda tabiki yanmadı yola çıktım ettim stop ettim somra tekrar çalıştırıp evime döndüm yine her zaman ki gibi sorunsuzdı aracım sizce bunu neden yapıyor eski golfümde bu aralıklarla tekrar etmişti bi ara uzun süre kesmişti sonrada sattım zaten bu konuda tecrübesi veya bilgisi olan aydınlatırsa sevinirim.

Hata kodu atmıştır. Misfire vb. durum olabilir. Bujileriniz en son ne zaman değişti?
golfum varken baktırmıştım o an ışık yanmıyordu cihaza bağladılar hata gözükmediği söylenmişti üzerinde durmadık bujiler en son ne zaman değişti bilmiyorum galeriden almıştım geçmişini bilmiyorum ancak bujilerin yeni değiştiğini tahmin ediyorım çünkü bugüne kadar araba cold starta bile sarsıntısız çalışırdı araba hep elektikliymiş gibi hissederdim devirde dalgalanma falan olmuyordu

Geri