Golf'e vedaya hazırlık

Araç
Golf 7 Comfortline 1.6 TDI
Merhabalar, ne yazık ki çok sevdiğim aracıma veda etmek zorundayım. Manuel olduğundan eşim kullanamıyor. İstanbul Avrupa yakasında oturuyoruz. Otomatik bir araç alacağız ancak hatchback değil SUV - B-SUV düşünüyoruz. Aracım 2012 model 2013 çıkışlı 1.6 dizel Comfortline manuel 184 binde, sol ön kapıda kordon üstü, sağ ön kapıda kordon altı ve sağ ön çamurlukta işlem ve boya mevcut. Tamponlara da temizlik boyası yaptırmıştım.

140 binde aracı alırken arka park sensörleri mevcuttu, 7.5 stoplar, logo geri görüş kamerası, Carplayli RCD330, 17" Dijon jantlar, otomatik far ve yağmur sensörü eklemelerim oldu.

Max 1.650 bütçem olacak. Baktığım araçlar

Bmw X1 2016+
T-roc
Kamiq

Modeller hakkında deneyim veya önerisi olan, aracım için ne fiyat yazmalıyım önerisi olan varsa paylaşabilirse çok sevinirim 🙏

Selamlar, bende yakın zamanda bir araç alacağım, fiyatta anlaşabilirsek bir kullanıcısından almak isterim.

Öncelikle hayırlı olsun. 2021 T-roc makyaj öncesi kasayı kullanıyorum. Arka koltuklar ve bagaja bebek arabası koyduğumuzdan ufak gelmeye başladı. İç kısımlarda kapı kolları torpido ve göğüs kısımları sert plastik ileri seviye fabrikasyon trim sesleri mevcut rahatsız edebiliyor. (55bin km güncel). Bunların haricinde donanım ve motor performansı aşırı iyi. T-roc düşünecekseniz bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.

Öncelikle hayırlı olsun. 2021 T-roc makyaj öncesi kasayı kullanıyorum. Arka koltuklar ve bagaja bebek arabası koyduğumuzdan ufak gelmeye başladı. İç kısımlarda kapı kolları torpido ve göğüs kısımları sert plastik ileri seviye fabrikasyon trim sesleri mevcut rahatsız edebiliyor. (55bin km güncel). Bunların haricinde donanım ve motor performansı aşırı iyi. T-roc düşünecekseniz bunları göz önünde bulundurabilirsiniz.
Teşekkürler 🙏

Bende sırf bagaj için golf 7 mi satıp passat b8 araca geçiş yaptım düşünürseniz çok geniş bir araba benim kullandılğım 1.4 tsi act 150 Dsg ş içi golf e göre çok yakıyor o bir gerçek :)

Bende sırf bagaj için golf 7 mi satıp passat b8 araca geçiş yaptım düşünürseniz çok geniş bir araba benim kullandılğım 1.4 tsi act 150 Dsg ş içi golf e göre çok yakıyor o bir gerçek :)
Hocam o bir sonraki adım, eşim de kullanacağı için başta passat boyut olarak bizi aşar :)

Hocam o bir sonraki adım, eşim de kullanacağı için başta passat boyut olarak bizi aşar :)
Ana yolda aslinda hiçbir farkı olmuyor ama kadınların takıntısı işte:) Bizimki de aynı maalesef Dar sokaklara girmiyorsan önemsiz
b8 variant mükemmel araba ya bagaj var performans var hacim var çok ideal

Ana yolda aslinda hiçbir farkı olmuyor ama kadınların takıntısı işte:) Bizimki de aynı maalesef Dar sokaklara girmiyorsan önemsiz

Variant gerçekten çok kullanışlı,7 senedir kullanıyorum çok memnunum araçtan,

Ben daha önce Passat kullandım ama sadece ben kullanmayacağım için o adımı sıradaki araçtan 2 sene sonra atarız gibi hocam :)

Geri