Araç tavsiyesi

Golf alternatör arızası verene kadar zaten sizi bir süre akü ile alakalı uyarı vererek bilgilendiriyor. Yani öyle DSG gibi çat kapı bir şekilde yolda kalma ihtimaliniz YOK !

Eğer genişlik ve yerden yüksek, daha havalı , modern görünümlü araba derdiniz yoksa Golf tercihi daha önde basıyor.

Eşsiz dolulukta, konforu ve kullanımı rahat (eşiniz/kız arkadaşınız varsa ve kullanacaksa)

4 silindirli bir araç tercihi yapmak her zaman en mantıklı yoldur.
Evet hocam eşimle birlikte kullanacağım, sanırım golf biraz daha doğru seçim olacak gibi

Golf alternatör arızası verene kadar zaten sizi bir süre akü ile alakalı uyarı vererek bilgilendiriyor. Yani öyle DSG gibi çat kapı bir şekilde yolda kalma ihtimaliniz YOK !

Eğer genişlik ve yerden yüksek, daha havalı , modern görünümlü araba derdiniz yoksa Golf tercihi daha önde basıyor.

Eşsiz dolulukta, konforu ve kullanımı rahat (eşiniz/kız arkadaşınız varsa ve kullanacaksa)

4 silindirli bir araç tercihi yapmak her zaman en mantıklı yoldur.
Vallahi hocam taze taze hiçbir şey yokken aküsü yeni değişmişken ısparta burdur semalarında çaaaat diye yaktı :D :D :D (2021 style)

48V tahrik motor devri limitli vs vs vs vs

Uslanmadan hala eTsi alıyorum :D :D

Vitesco alternatör geç bozuluyor bozulmuyor diye duydum. Şimdi vitesco düşünsün ✈️

Vallahi hocam taze taze hiçbir şey yokken aküsü yeni değişmişken ısparta burdur semalarında çaaaat diye yaktı :D :D :D (2021 style)

48V tahrik motor devri limitli vs vs vs vs

Uslanmadan hala eTsi alıyorum :D :D

Vitesco alternatör geç bozuluyor bozulmuyor diye duydum. Şimdi vitesco düşünsün ✈️
Hocam 8 de sizin de yaşadığınız gibi sebepsiz yere yaşayanlar evet var biliyorum. Ben 8.5 üzerinden konuşmuştum. Tabii 8.5 u konuşmak için erken ancak şu anlık alternatör arızası vermeden önce çeşitli uyarılar verdiğini düşünüyorum.

Sizin gibi olmamak için golf 8 almayıp direkt 8.5 a geçme düşüncem vardı hep.

Vitesco olayına daha inanmıyorum açıkçası, taze kullanılan marka olduğu için.

Sizin iş biraz katiline aşık olma işi olmuş 😅😅

Sizin iş biraz katiline aşık olma işi olmuş 😅😅
Tam olarak doğru tespit hocam :D :D :D

Bir de inatlaşıyorum. Şu 1.0 tsi impressionlarda yatak sarma olayı forumda kabul görmese de sık bir olay. Yani insan biraz uslanır, gördüklerini duyduklarını kendine tecrübe eder, değil mi ?

Yoook efendim yok . A3'ü satınca ilk aradığım telefon ile kontak kurduğum ilan 1.0 tsi impo oldu :D :D :D . Hala ciddi bir araç ihtiyacım yok 1-2 ay daha araçsız kalabilirdim.

Bugün A3'ü alan arkadaş aradı 12V yakmış. 48v yazarsa lütfen arama diyip AGM akü taktıracağı kodlatacağı yerin konumunu attım :D . Aynı saatlerde de bir tane 8.5 ile görüşüyordum eTsi yine...

Umarım benim için güzel bir hafta başlar :D

Tam olarak doğru tespit hocam :D :D :D

Bir de inatlaşıyorum. Şu 1.0 tsi impressionlarda yatak sarma olayı forumda kabul görmese de sık bir olay. Yani insan biraz uslanır, gördüklerini duyduklarını kendine tecrübe eder, değil mi ?

Yoook efendim yok . A3'ü satınca ilk aradığım telefon ile kontak kurduğum ilan 1.0 tsi impo oldu :D :D :D . Hala ciddi bir araç ihtiyacım yok 1-2 ay daha araçsız kalabilirdim.

Bugün A3'ü alan arkadaş aradı 12V yakmış. 48v yazarsa lütfen arama diyip AGM akü taktıracağı kodlatacağı yerin konumunu attım :D . Aynı saatlerde de bir tane 8.5 ile görüşüyordum eTsi yine...

Umarım benim için güzel bir hafta başlar :D
Evet sahibindene ilan için girdiğinizde ilanların yarısında garantiden motor değişimi yapıldığı yazıyor 1.0 tsi motorlarda.

Benim anlamadığım golf 7.5 larda bu sorun görülmezken 8 de görülmesi…

Şimdi bizim insanımız arabada en ufak sorun çıktığı zaman arabadan kolay tiksinen bir insan grubu.

Bir tanıdıkta Opel combo var. Aracın çarpışma önleyicisi devreye girmiş, adamı kazadan kurtarmış aradan 30 dk sonra araç çarpışma önleme sistemi arızası vermiş. Beni arıyor “ne yapacağız araç böyle uyarı veriyor” diye

Dedim “abi sen sür 1 gün sonra geçecek düzelir”

Başladı bir anda “böyle araba mı olur, en ufak şeyde arıza veriyor” diye söylene söylene konuştu.

1 saat sonra yazdı “Halil kardeş kusura bakma, sitemkar konuştum, arıza silindi problem yok”

Şimdi az çok araba ile içli dışlı olup, mekanik bilgimiz olduğundan biz bu tarz arızalarda hemen karaları bağlamıyoruz.

Ancak tabii 1.0 tsi yatak sarması veya alternatör işi gerçekten her ne kadar sanayiden gelsek de işin içinde olsak da ağır ve sıkıcı masraflar.

Sizdeki iyi cesaret hocam tebrik ediyorum 😂😂

Evet sahibindene ilan için girdiğinizde ilanların yarısında garantiden motor değişimi yapıldığı yazıyor 1.0 tsi motorlarda.

Benim anlamadığım golf 7.5 larda bu sorun görülmezken 8 de görülmesi…

Şimdi bizim insanımız arabada en ufak sorun çıktığı zaman arabadan kolay tiksinen bir insan grubu.

Bir tanıdıkta Opel combo var. Aracın çarpışma önleyicisi devreye girmiş, adamı kazadan kurtarmış aradan 30 dk sonra araç çarpışma önleme sistemi arızası vermiş. Beni arıyor “ne yapacağız araç böyle uyarı veriyor” diye

Dedim “abi sen sür 1 gün sonra geçecek düzelir”

Başladı bir anda “böyle araba mı olur, en ufak şeyde arıza veriyor” diye söylene söylene konuştu.

1 saat sonra yazdı “Halil kardeş kusura bakma, sitemkar konuştum, arıza silindi problem yok”

Şimdi az çok araba ile içli dışlı olup, mekanik bilgimiz olduğundan biz bu tarz arızalarda hemen karaları bağlamıyoruz.

Ancak tabii 1.0 tsi yatak sarması veya alternatör işi gerçekten her ne kadar sanayiden gelsek de işin içinde olsak da ağır ve sıkıcı masraflar.

Sizdeki iyi cesaret hocam tebrik ediyorum 😂😂

Araba ürkmüş kendine gelmeyi bekliyor desen kimse inanmaz. Oysa tüplü televizyonu bile tokatlayarak kendine getiren bir nesiliz biz :D :D

Sandık motor atacak raddeye gelmediğimiz sürece tedirgin olmaya hiç gerek yok :D Yanlış anlamayın hocam sandıkta da cepten çıkacak paraya tedirgin oluyorum bir tek :D :D :D

Vag grubunda gerçekten bir sorun varsa araçta, çözümü basit yani olmazlardan bir arıza olmuyor hocam.

Benim arkadaşımın impression motor yedi 2024 de sattı aracını, 2 yıldır hala araba almıyor adam arabalara küstü. Vag grubundan araç gösteriyorum kesinlikle almam garantili 10.000'de arabam motor yedi diyor. Neyse ki C180'e ikna edebildik de c180 bakıyoruz ona :D . Kronik yatak sarma,termostat ve turbo derken aslında eTsi'ye göre bir tık daha maliyetli motor kalıyor. Birazda şans işi tabi ki

Geri