SATILIK Mib2 Harman ünite+Hatasız Mib2 8 inch cam ekran!

Turhan

Katılımcı Üye

İsim
Turhan Atasoy
Araç
Golf7 1.4 TSI
Genel Bilgiler
HARMAN ünite:
Tak çalıştır şeklinde,Subwoofer parametresi yüklü.
Carplay açık.
8 İnch hatasız ekran+Cam koruma filmi
Fiyat
35000tl
Merhaba,
Mib 2.5'e geçmeye düşündüğüm için elimdeki hatasız Mib2 Harman+Ekran'ı satıyorum.Üniteyi sıfır satın aldım,toplamda 100 saat çalışmamıştır.Ünite Japon pazarı için üretilen model,üzerinde Harman etiketleri yok,ama cihaz %100 Harman ünite,seri numarasından araştırabilirsiniz.Cihazı zaten bilen biliyor.
Şuan aracımda takılı,isteyen gelip test edip elden teslim alabilir!
Yanında Golf çerçevesini hediye edeceğim!

Ekli dosyalar

• IMG_7044.png
    IMG_7044.png
    439.7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_7045.png
    IMG_7045.png
    513.7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_7046.png
    IMG_7046.png
    1 MB · Görüntüleme: 68

mib2.5 almana gerek yok abi elindekini cevirim ben mib2.5 e. Sana sadece ekran lazim gerisi kolay. Orjinal. 5NA olarak yaparim yani. 9.2 ekeanla caliscak sekilde ve parca koduna kadar uyarlarim.

mib2.5 almana gerek yok abi elindekini cevirim ben mib2.5 e. Sana sadece ekran lazim gerisi kolay. Orjinal. 5NA olarak yaparim yani. 9.2 ekeanla caliscak sekilde ve parca koduna kadar uyarlarim.
Eywallah kardeşim çok sağol,fakat tek ekran satan yok,olanda bir ton para istiyor.Hani dedim benimkini satabilirsem üstüne ilave edip direk set alayım.Aslında en işime gelen direk sadece ekran takası,onuda ayarlayamadım bir türlü😀

Eywallah kardeşim çok sağol,fakat tek ekran satan yok,olanda bir ton para istiyor.Hani dedim benimkini satabilirsem üstüne ilave edip direk set alayım.Aslında en işime gelen direk sadece ekran takası,onuda ayarlayamadım bir türlü😀

Tek ekran verim :)

İstersen bendede var bence sen araştırmamışsın
Istedıgın kadar var

Takas yaparim ben sikinti yok herseyi hallederiz

Geri