1.6 TDİ emme manifoldu (watercooler) temizliği

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UBC53

Katılımcı Üye

İsim
Ataberk
Araç
Volkswagen Golf MK7 ''15 Highline Dsg 1.6 TDİ
Herkese keyifli forumlar dilerim

bundan 1 ay önce emme manifoldunu ilaçla söktürmeden temizletmiştim. ilk baş güzeldi de sonradan çekişten düştü araba. arıza kaydı vs yok. bunu söktürüp nerde temizletebilirim?

bundan 1 ay önce emme manifoldunu ilaçla söktürmeden temizletmiştim. ilk baş güzeldi de sonradan çekişten düştü araba. arıza kaydı vs yok. bunu söktürüp nerde temizletebilirim?
Hocam Petek Araları Tıkanmış Olabilir mi? Ne ile Temizlemiştiniz?

İlaçla temizlediler hocam. ustamın yönlendirdiği radyatörcüye gittim. araba ısındığı zaman çekişten düşüyor hantallaşıyor. gaz tepkisi kötü oluyor.

hararet 90 a geldiğinde yapıyor. soğukta normal hiç bir problemi yok. Ama bence de petekler tıkandı o yüzden bunu söküp adam gibi temizleyecek bir yer lazım.

Üstündeki manifold fabrikasyon valeo. piyasadaki yan sanayi ürünleri takmaktansa temizleyip kullanmak daha mantıklı

emme manifolfunun üzerinde ki, konum olarak kızdırma bujilerinin arasında kalan sıcaklık sensörün soketini sök arabayı bi dene, kızdırma lambası yanacak korkma. Eğer elinde herhangi bir arıza tespit cihazı varsa o sensörün doğru çalıştığından emin ol.

emme manifolfunun üzerinde ki, konum olarak kızdırma bujilerinin arasında kalan sıcaklık sensörün soketini sök arabayı bi dene, kızdırma lambası yanacak korkma. Eğer elinde herhangi bir arıza tespit cihazı varsa o sensörün doğru çalıştığından emin ol.
onuda sıfır aldım taktım hocam ama fişini çekip bi deniyim

Hocam allah senden razı olsun fişi çektim araba düzeldi ilk aldığım haline geldi. kızdırma yanıp sönüyor ama bu şekilde bi süre kullansam sorun olur mu?

Manifoldu da en kısa sürede değiştiricem

Hocam allah senden razı olsun fişi çektim araba düzeldi ilk aldığım haline geldi. kızdırma yanıp sönüyor ama bu şekilde bi süre kullansam sorun olur mu?

Manifoldu da en kısa sürede değiştiricem
o şekilde uzun süre kullanmanı tavsiye etmem çünkü emme manifoldu sıcaklığını görmeden turbo belirli bir barda basıyor, manifoldu değiştirirken orijinal valoe adı altında yan sanayi çin ürünleri satıyorlar nasıl anlayabilirsin; üzerinde lazer ile yazılmış marka var ise yan sanayi çinde fason üretilmiş bir üründür orijinalini ben göremedim piyasada varsada çok pahalıdır, ben wisco markayı 6000 tl civarına alıp taktım 2 hafta falan kullandım benim sorunumu çözmüştü arabayı boyaya verdiğim için daha fazla deneyimleyemedim.

araç kaç binde hocam?

Geri