Golf 8R Tavsiyeleriniz

Maşallah 🧿 çok güzel kombinasyon. Güle güle keyifle kullanın inşallah 🙏🏼

Aracı dün aldım. İzmir - İstanbul otobanında kullandım. Yaklaşık 6 saat yol yaptım. Dikkatimi çeken şey modlar arası çok keskin bir fark var. Comfort modunda 1.5 eTSI gibi takılıyor, 150hp gibi gidiyor. Şehir içi kullanım için bu mod ideal. Race modunu ilk açıp gazladığımda biraz korkuttu. Race modunda aracın karakteri çok değişiyor ve hızlanması ürkütücü. Bu modda egzoz sesleri de değişiyor.

19 inç jantların genel konforu iyi. Önceki aracıma benziyor (O 18 inç'ti) aracın genel konforu. Ancak plastik küçük setlerden geçerken veya bozuk yerlerde biraz daha hissettiriyor. 18 inç daha yumuşak geçiyordu.

Experi Bornova Tarcanlar'da yaptırdım. Şansıma experi yapan usta eski bir Golf R kullanıcısı çıktı. Kendisi 7R sahibiymiş daha önceden. Aracı detaylı incelediler.

Araçta full PPF vardı söktürmüştüm ancak kalıntıları kaldı (fotoda belli oluyordur özellikle sağ üstte). Onlar temizlenecek.

Lastikleri kötü durumda. Lastikleri değiştireceğim. Önerilere açığım.

golf_r.jpeg
Hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Maşallah
Aşağıda linkini paylaştığım konuya göz atmanızı tavsiye ederim.
Stock kalacak demişsiniz ama yine de bir bakın. :) Özellikle 18" jant ve fren değişikliği bence arabanın kaderini değiştirir, sürüş keyfinizi de arttırır.

Hayırlı olsun, Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin. Maşallah
Aşağıda linkini paylaştığım konuya göz atmanızı tavsiye ederim.
Stock kalacak demişsiniz ama yine de bir bakın. :) Özellikle 18" jant ve fren değişikliği bence arabanın kaderini değiştirir, sürüş keyfinizi de arttırır.

Çok teşekkürler. Araç stock kalacak. Stock araç bulana kadar çok uğraştım. İlanlardaki çoğu araç yüklenmiş araçlardı ve içime sinmiyordu. Aracı zaten gündelik kullanıyorum🙂 Piste gitmeyi düşünmüyorum.

19 jantlar çukurlarda ve ince plastik setlerde biraz bam-güm ediyor evet. Ama görüntüsü gerçekten çok hoş. Fabrikasyon 19 inç olduğu için muhtemelen aracın tüm kalibrasyonları da ona göre yapıldı. 18’e geçsek tüm bu kalibrasyonları tekrar yapmak gerekecek. Onunla uğraşamam. Daha doğrusu onu yapacak kişi bulamam burada.

8R’ın fabrikasyon frenleri günlük kullanım için bence yeterli. Balatalarım bitmek üzere. Yakın zamanda onları değiştireceğim. Disk değişikliği de gerekebilir ama yine aynı diskleri takar servis zaten.

İnanın stock haliyle bile bana fazlasıyla yetti. Arkaya oto koltuğunu taktım. Çocuk arabadayken sakin sakin gidiyoruz.

Bugün çocuğu kreşe bıraktıktan sonra yanımda eşim varken Race modunu açtım. Bir daha ben arabadayken o modu açma uyarısı yedim😂 Yalnızken açarım artık yapacak bir şey yok😀

Son düzenleme:
Çok teşekkürler. Araç stock kalacak. Stock araç bulana kadar çok uğraştım. İlanlardaki çoğu araç yüklenmiş araçlardı ve içime sinmiyordu. Aracı zaten gündelik kullanıyorum🙂 Piste gitmeyi düşünmüyorum.

19 jantlar çukurlarda ve ince plastik setlerde biraz bam-güm ediyor evet. Ama görüntüsü gerçekten çok hoş. Fabrikasyon 19 inç olduğu için muhtemelen aracın tüm kalibrasyonları da ona göre yapıldı. 18’e geçsek tüm bu kalibrasyonları tekrar yapmak gerekecek. Onunla uğraşamam. Daha doğrusu onu yapacak kişi bulamam burada.

8R’ın fabrikasyon frenleri günlük kullanım için bence yeterli. Balatalarım bitmek üzere. Yakın zamanda onları değiştireceğim. Disk değişikliği de gerekebilir ama yine aynı diskleri takar servis zaten.

İnanın stock haliyle bile bana fazlasıyla yetti. Arkaya oto koltuğunu taktım. Çocuk arabadayken sakin sakin gidiyoruz.

Bugün çocuğu kreşe bıraktıktan sonra yanımda eşim varken Race modunu açtım. Bir daha ben arabadayken o modu açma uyarısı yedim😂 Yalnızken açarım artık yapacak bir şey yok😀

Hocam hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle. Gerçekten çooook keyifli bir araç allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin.

hocam sizden bol bol yorum bekliyoruz. tekrardan hayırlı olsun. araç için yapacaklar listeniz var mı :D

Geri