hayırlı uğurlu olsun araç mermi ya. allah kaza bela vermesin. ayıptır sorması kaça geldi hocam
Amin. Çok teşekkürler. 4.075.000 TL'ye aldım.
hayırlı uğurlu olsun araç mermi ya. allah kaza bela vermesin. ayıptır sorması kaça geldi hocam
Çok teşekkürler hocam. İnşallah bir gün size de nasip olur.hayırlı olsun güle güle kullan. darısı bana olsun.![]()
![]()
Çok teşekkürler.MaşAllah,tekerine taş değmesin.
Evet varhocam cam tavan var mıydı?
Rengi, jantları mükemmel uyum en iyi kombinasyon bence. Maşallah kazasız belasız.Aracı dün aldım. İzmir - İstanbul otobanında kullandım. Yaklaşık 6 saat yol yaptım. Dikkatimi çeken şey modlar arası çok keskin bir fark var. Comfort modunda 1.5 eTSI gibi takılıyor, 150hp gibi gidiyor. Şehir içi kullanım için bu mod ideal. Race modunu ilk açıp gazladığımda biraz korkuttu. Race modunda aracın karakteri çok değişiyor ve hızlanması ürkütücü. Bu modda egzoz sesleri de değişiyor.
19 inç jantların genel konforu iyi. Önceki aracıma benziyor (O 18 inç'ti) aracın genel konforu. Ancak plastik küçük setlerden geçerken veya bozuk yerlerde biraz daha hissettiriyor. 18 inç daha yumuşak geçiyordu.
Experi Bornova Tarcanlar'da yaptırdım. Şansıma experi yapan usta eski bir Golf R kullanıcısı çıktı. Kendisi 7R sahibiymiş daha önceden. Aracı detaylı incelediler.
Araçta full PPF vardı söktürmüştüm ancak kalıntıları kaldı (fotoda belli oluyordur özellikle sağ üstte). Onlar temizlenecek.
Lastikleri kötü durumda. Lastikleri değiştireceğim. Önerilere açığım.
![]()
Çok teşekkürler.Rengi, jantları mükemmel uyum en iyi kombinasyon bence. Maşallah kazasız belasız.
Dcc tadı nasıl anlatsana![]()
Çok teşekkürler.Aracınız hayırlı olsun, maşallah
![]()
Çok teşekkürler. Kullandıkça keşfettiğim şeyleri yazmaya çalışacağım.Maşallah araç süper. Kazasız belasız inşallah. Kullandıkça detayları bekliyoruz
Aracı dün aldım. İzmir - İstanbul otobanında kullandım. Yaklaşık 6 saat yol yaptım. Dikkatimi çeken şey modlar arası çok keskin bir fark var. Comfort modunda 1.5 eTSI gibi takılıyor, 150hp gibi gidiyor. Şehir içi kullanım için bu mod ideal. Race modunu ilk açıp gazladığımda biraz korkuttu. Race modunda aracın karakteri çok değişiyor ve hızlanması ürkütücü. Bu modda egzoz sesleri de değişiyor.
19 inç jantların genel konforu iyi. Önceki aracıma benziyor (O 18 inç'ti) aracın genel konforu. Ancak plastik küçük setlerden geçerken veya bozuk yerlerde biraz daha hissettiriyor. 18 inç daha yumuşak geçiyordu.
Experi Bornova Tarcanlar'da yaptırdım. Şansıma experi yapan usta eski bir Golf R kullanıcısı çıktı. Kendisi 7R sahibiymiş daha önceden. Aracı detaylı incelediler.
Araçta full PPF vardı söktürmüştüm ancak kalıntıları kaldı (fotoda belli oluyordur özellikle sağ üstte). Onlar temizlenecek.
Lastikleri kötü durumda. Lastikleri değiştireceğim. Önerilere açığım.
![]()
Çok teşekkürlerharika maşşallah