1.4 tsi 125hp en fazla top speed kaç gördünüz ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Natrelia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

1.4 tsi 2014 122 hp aracımla 227 gördüm yol müsaitliği yoktu gaz kestim araçım 83 binde ellenmemiş diye biliyorum

Merhaba aracın Son hız ı düzde 215 gibi tıkanıyor.
Araç 1.4 tsi 125 lik golf. Benim beklentim mi yüksek yoksa ciğeri mi bu kadar ?
Araç 144 bin km de kn açık hava filtresi, ngk bujiler ve hg motorsport bobinler var, yazılım yok.
Sizce 210 dan sonra tıkanması normal mi?
Hızlanmasını youtube yükledim :
IMG_2224.jpeg
Açık hava filtre yerine kutu içi belki daha iyi olabilirdi sıcak havaya maruz kalıyor olabilir.

2016 zır orjinal 1.4 manuel aracımla sakarya istanbul yolu (tem) 237 gördüm. Araç 115 binde. 2 kişi klima açık.

Tadından yenmez hocam, 2cr firmasına ıhı140 hibrit için konuştuğumda maliyeti 70 80 bin lirayı buluyor dedi
70-80 ise çok iyi. Sadece yazılımı 25-30 dan aşağı yazmıyorlar. Turbonun sıfırı / temiz çıkması, hibritlemesi falan derken 50-60 liraları buluyor. E bunun mekanik işçiliği de var. Egzozu var (dp), met kiti var, afr saati var, var da var yani anlayacağın. 70-80 bence eski fiyat yada sadece turbo + işçilik fiyatı olabilir :D

valla 1.4 act ile de 250 görenler olmuş stok. ben henüz aracımda 250 yi görecek bir yanıt alamadım bu coğrafyada..
ama son süratlerde bir çok değişken etki ediyor araca, rakım bile...
ben 1.4 125lik manuel ile urfa otobanında 235 gördüm. hafif rampa aşağıydı sanırım, çok eğim değil ama..
lastik basıncı önemli (kapı içinde yazan), rot ayarı , karşı rüzgar, rakım , lastik tercihi , yağ tercihi.... mesela kuru iklimde orta anadolu güney doğu v.b. daha rahat hızlanıyorlar gibime geliyor..

Geri