Lumar Cam Filmi Seçimi Hakkında

Çölgeçen otoyu aradım atr için 8500 tl fiyat verdiler 5 cam için. Önlere atr 20 arkalara 15 düşünüyorum ama acaba açık mı olur? Önlere 15 arkalara 5 mi yaptirmalıyım ? Kullananlar yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler
Fiyat nakit mi kredi kartı mı?

Kartta ne kadar fark ediyor %20 mi?
Kartta genelde %20 koyup üstüne de %3 ile 5 arasını taksite yansıtıyoruz demişti aradıklarım. Emcar biraz daha yardımcı olduğu için orayı tercih etmiştim, sorun görmedim işçiliklerinde

Çölgeçen otoyu aradım atr için 8500 tl fiyat verdiler 5 cam için. Önlere atr 20 arkalara 15 düşünüyorum ama acaba açık mı olur? Önlere 15 arkalara 5 mi yaptirmalıyım ? Kullananlar yardımcı olabilir mi ?
Teşekkürler
Önceki mesajlarda irx15 li aracımı paylaşmıştım. Atr05 ciddi koyu olacaktır özellikle arka camda. Önceden alışık değilseniz zorlayabilir.
Dengeli bir koyuluk sağlaması açısından önü arkadan 1 ton koyu yaptırmayı tercih ederdim.

Kartta genelde %20 koyup üstüne de %3 ile 5 arasını taksite yansıtıyoruz demişti aradıklarım. Emcar biraz daha yardımcı olduğu için orayı tercih etmiştim, sorun görmedim işçiliklerinde

Önceki mesajlarda irx15 li aracımı paylaşmıştım. Atr05 ciddi koyu olacaktır özellikle arka camda. Önceden alışık değilseniz zorlayabilir.
Dengeli bir koyuluk sağlaması açısından önü arkadan 1 ton koyu yaptırmayı tercih ederdim.
Önceki aracımda önde 2 arkalarda 3 vardı o kadar alışmışım ki bu sefer ilginç geliyor direk filmsiz : )
Ama kışın park ederken cam indiriyordum. Irx biraz pahalı geldi açıkçası aradaki 7bin farka değer mi bilmiyorum
Sanırım ön atr 20 arkalar 15 mantıklı gibi size katiliyorum arkaların bir tık koyu olması daha güzel duruyor

Teşekkürler

Hocam
Ben ön camlara ATR20 arkalara ATR15 yaptırdım. Çok memnunum. Ne gece çok karanlık oluyor ne de gündüz aydınlık oluyor. Tam kıvamında

Önceki aracımda önde 2 arkalarda 3 vardı o kadar alışmışım ki bu sefer ilginç geliyor direk filmsiz : )
Ama kışın park ederken cam indiriyordum. Irx biraz pahalı geldi açıkçası aradaki 7bin farka değer mi bilmiyorum
Sanırım ön atr 20 arkalar 15 mantıklı gibi size katiliyorum arkaların bir tık koyu olması daha güzel duruyor
Hocam irx i önceki alıştığım filmden dolayı istedim. Önceki madico filmler de koyuydu bu llumar da koyu. Ama karanlıkta cam indirme etme derdim olmadı şükür, irx netliği güzel gerçekten. Atr de eminim nettir. 2 önceki aracımda Ankara'da amateras isimli bi marka film yaptırmıştım en koyusundan. O da güzel ısı kesiyordu ama dışarıyı karanlık havada görüş 0 idi, dediğiniz durumu karanlıkta ve yağışlı havalarda çok yaşardım. Ondan sonra kalitesiz film yaptıracağıma hiç film yaptırmam dedim :)

Ankara da bir Golf kullanıcısı yakınımda 5cam için film düşünüyor. ATR düşünüyor. Hepsi ATR20 mi olsa yoksa arkalar ATR15 mi olsa diye düşünüyoruz.

Llumar cephesinde cam filmi yapılırken Ankarada ki yetkili bayilerin hepsi aracı bir güzel yıkıyor mu?

Ön cama film şimdi mi yoksa kış çıkışı mı yaptırsam yoksa diye düşünüyor. Gerçi aracı da çok kullanmıyor. Gerekli mi gereksiz mi onun için tartışılır.

Kendi aracıma Detailing Dükkanında yaptırmıştım(Solargard). Ordanda bir fiyat alırım ama şu an aynı film mi başka film mi kullanıyorlar fikrim yok.

Arabayı kesin satmayacaksa yaptıracak :)

Geri