Lumar Cam Filmi Seçimi Hakkında

İsim
Kılıç
Araç
Golf 7
Cumartesi günü için Ankara'da bulunan bir lumar bayisinden randevu aldım ön cam dahil olmak üzere ve yan camlar için 2 çeşidi arasında kararsız kaldım kullanan ve bilgisi olan arkadaşlardan bilgi rica ediyorum. Kararsız kaldığım konu ise ATR ve IRX çeşitleri arasında bu konuda hangisini tercih etmeliyim arada 7K kadar fiyat farkı var. Bu arada yazdığım fiyatlar sadece nakit için geçerli sizce arada ki fark değer mi değmez mi?

Ön Cam AIR 80 : 8.000TL
Yanlar ATR : 8.000TL
Yanlar IRX : 15.000TL

AIR 80 + ATR Toplam : 16.000TL
AIR 80 + IRX Toplam : 23.000TL

Ekli dosyalar

• LLUMAR-ATR-scaled-1-2046x2048.jpg
    LLUMAR-ATR-scaled-1-2046x2048.jpg
    103.6 KB · Görüntüleme: 22
  • LLUMAR-IRX-scaled-1-2048x2048.jpg
    LLUMAR-IRX-scaled-1-2048x2048.jpg
    92.5 KB · Görüntüleme: 22

Bu markayı daha önce hiç duymadım ve işin ilginç yanu llumar markasından daha pahalı gibi görünüyor

1 ay önce tüm camlara IRX serisi yaptırdım ön cam dahil. Ön cam da IRX50 var şöyle ki ısıyı kestiği doğru aracın içinden bakınca sanki film yokmuş gibi bir izlenimi var 23 Bin Lira'ya yaptırmıştım bende. Memnunum açıkçası nakit probleminiz yoksa IRX önerebilirim. Özel den yazarsanız fotoğraf da atabilirim.

Air80 + IRX

Hem ısı yalıtımı hem dayanıklılık açısından

Atr nin daha altı atc var ama onu piyasada aksesuarcıda falan film yaptırmak yerine tercih etmek gerek.

Araca uzun vadede binme planı varsa kesinlikle IRX öneririm. Ankara'da madico ve solargard en üst seri emsal modellerini bulamamıştım. Xpel ya da llumar tercih edecektim. Llumarı deneyeyim ilk kez dedim.
Görüş netliği ve ısı kesme olarak irx cidden çok iyi. Ceramic bazlı filmler gece görüş netliği ve berrak olmasıyla önplana çıkıyor.

Llumar hangi bayisiyle görüştünüz bilmiyorum ama yaptırırken 8-9 bayiyle görüştüm, farklı fiyatlar ve farklı taksit olanaklarıyla karşılaştım.
Ön cam air80, yanlar ve cam tavana irx 15 tercih ettim

Arkadaşımın aracına 5-6 yıl önce xpel bu kadar yaygın değilken çok çok komik paraya yaptırmıştık.

Hala memnun olarak kullanıyor seri hatırlamıyorum ancak yan camlar siyah ön cam hafif mavimtrak şeffaf bir filmdi.

Kendi aracımda ATR 15 kullanıyorum yaklaşık 4-5 yıldır memnunum.

Geçen hafta 5 cama (arka cam artı ön arka kapı camlar) ATR yaptırdım. Llumar’ın internet sitesinde 9.000’e satın alıp yetkili uygulama merkezinde ücretsiz yaptırdım. Memnunum

Air80 + IRX

Hem ısı yalıtımı hem dayanıklılık açısından

Ben ön cama yaptırmayı düşünmüyorum, zaten ısı yalıtımlı. Ön yanlar IRX 50, arkalar IRX35 nasıl olur acaba. Fabrika çıkışlı araçlardaki gibi ön ve arka ton farkı olunca bana daha premium görünüyor gibi geliyor.

Ben ön cama yaptırmayı düşünmüyorum, zaten ısı yalıtımlı. Ön yanlar IRX 50, arkalar IRX35 nasıl olur acaba. Fabrika çıkışlı araçlardaki gibi ön ve arka ton farkı olunca bana daha premium görünüyor gibi geliyor.
Ön mutlaka air80 olmalı ısı yalıtımı için

Geri