Lumar Cam Filmi Seçimi Hakkında

Çok teşekkür ederim aslında önler 35 arkalar 15 yapacaktım fakat usta çok açık olur 20/20 yapalım yada 20/15 yapalım dedi bende güzel bir geçiş olsun premium hissiyat uyandırmasını istiyorum dedim o da 20/15 tavsiye etti gerçekten geçiş kısmını ben çok beğendim
Selamlar, bu eklediğiniz fotoğrafta ön cam 20, arka cam 15 mi? ben cam filmlerine ön yargıyla yaklaşan, kendi arabalarımda hiç kullanmayan biriyim. bana cam filmleri çok koyu gelir. sürücüyü göremediğim için tehlikeli gelir bana ama şu yüklediğiniz fotoğrafta sürücü bölümü görünüyor ve çok da koyu değil gibi. ben sırf sıcağı kessin yeter diye tüm camlara air 80 mi yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası. Sizlerin tecrübeleri de kıymetli. Fikir verirseniz sevinirim.

Selamlar, bu eklediğiniz fotoğrafta ön cam 20, arka cam 15 mi? ben cam filmlerine ön yargıyla yaklaşan, kendi arabalarımda hiç kullanmayan biriyim. bana cam filmleri çok koyu gelir. sürücüyü göremediğim için tehlikeli gelir bana ama şu yüklediğiniz fotoğrafta sürücü bölümü görünüyor ve çok da koyu değil gibi. ben sırf sıcağı kessin yeter diye tüm camlara air 80 mi yaptırsam diye düşünüyorum açıkçası. Sizlerin tecrübeleri de kıymetli. Fikir verirseniz sevinirim.

5 cama IRX 50 uygulayan birinin videosuna denk geldim ama aracı fabrikasyon arkalar karartılmış cam.

Golf 8.5 life donanım listesinde ısı yalıtımlı ön cam yazıyor ama ne kadar kesiyor ısıyı bilmiyorum. Ben karadenizde yaşadığımdan, hem de ceza vs söz konusu olabileceğinden ön cam'a yaptırmayı düşünmüyorum.

Kafama takılan; arkalar IRX20, ön kapı camları IRX35 mi yaptırayım yoksa arkalar IRX35, ön kapı camları IRX50 mi olsun şeklinde. Gidip gördükten sonra karar vereceğim galiba.
Cezalık bir durum yok birkaç kez yazıldı başlıkta.

air80 olup olmadığını göz ile anlamak neredeyse imkansız + çok iyi bir ısı yalıtımı var

Ön cam olmadan yanlara taktırmak daha çok görsel estetik bir uygulama olur ısı yalıtımına beklenen faydası olmaz.

Ön cam air80 ve yan önler atr20 arka atr15 şeklinde yaptım tonlama açık koyu değil yan ayna görme sorunu ve yaşamıyorum net bir şekilde görüyorum ısı olayında ciddi fark etti dışarı 30/35 arası iken aracın içi 20 derece falan oluyor film öncesi klima açardım film çekildiği günden bu yana klima açma gereği duymuyorum

Ön cam air80 ve yan önler atr20 arka atr15 şeklinde yaptım tonlama açık koyu değil yan ayna görme sorunu ve yaşamıyorum net bir şekilde görüyorum ısı olayında ciddi fark etti dışarı 30/35 arası iken aracın içi 20 derece falan oluyor film öncesi klima açardım film çekildiği günden bu yana klima açma gereği duymuyorum

Ön kapılar ATR 20 arka kapılar ve arka camlar ATR15 en güzel kombinasyon

Ön arka llumar irx 15
Günün farklı saatlerine göre araç içi görünüp görünmemesi değişiyor. Ama içeriden dışarıyı görmede veya gece karanlıkta netlik kaybında sorun yok. Filme alışık olmayanların daha ortalama tonları tercih etmesinde fayda var.
Atr kullanmadım ama irx netliği gerçekten başarılı.
Isı kesmesine diyecek söz yok zaten. Bence kaliteli filmle kötü film arasındaki en bariz farkı içeriden dışarıya bakınca oluşan net görüntü(sanki araya ekstra katman koymamışçasına netlik. Kalitesiz filmlerde röntgen filmi gibi netliği bozan ara katmandan bakıyor hissi oluşturuyor. ) ve zifiri karanlıkta görünümü engellememesi oluşturuyor.
1000296713.jpg1000296719.jpg

Ben şuan memnunum biraz önce aracıma binip dışarıda işlerimi halledip geldim ve aracım sabah 8 den 14 de kadar güneş altında kaldı ve içerisi gayet ılıktı bunaltıcı bir sıcak yoktu aracın içerisinde güneş ön camdan vuruyordu air 80 faydasını gördüm. Bu arada ivedik bayisinde yaptırdım çölgeçen otomotiv lumar bayileri arasında en uygun fiyatı orası verdi nakit olarak ellerinde ki ürünler zamdan önce aldıkları için bu şekilde uygun fiyat veriyorlar diğer bayiler 20k istediler.
Firmanın konumunu : https://maps.app.goo.gl/rw51Sw4tN6xHsLdz9
Sizin referansınız ile gidelim o halde. İsminizi verirsek biraz daha indirim yaptırabiliriz 😂
IMG_8301.jpegIMG_8301.jpegIMG_8299.jpegIMG_8299.jpeg
Fikir oluşturması açısından ekliyorum. Ön cam IRX50 yan camlar IRX35.
Onur abi senin plaka da tam Adana işiymiş ya la :)

Geri