Hayırlı olsun hocam. Arka camlar kendinden karartmalı olduğu için dengelensin diye genelde arkaya 20 öne 15 yapılıyor. Siz zıtlığı artırmışsınızBu sabah itibariyle ön cam air 80 ve ön yanlar atr 20 arkalar atr 15 olacak şekilde cam filmi uygulandı
5 camdan kasıt 5 kapıdaki tüm camlar hocam, yani 4 kapı ve bagaj camları oluyor.IRX için 17k nakit fiyat aldım ön cam hariç. İnternet sitesinde
Hatchback Ön Cam İçin Ürün Seçiniz - ATR 8.000 TL çıkıyor.
Hatchback Araç 5 Cam İçin Ürün Seçiniz - IRX 16.000 TL
Hatchback Araç Ön Kapı Camları İçin Ürün Seçiniz - IRX 10.000 TL
5 Cam'dan kasıt arka kelebek camları da mı sayıyor? Eğer öyleyse ön cam hariç 26.000 TL yapar ben 17.000 TL fiyat aldım bayiden.
![]()
Çok teşekkür ederim şansıma ankara'da hava kapalı ve ön camda sağ kısımda hafif baloncuklar var güneşte bir süre kalınca düzelir dendi eğer düzelmez ise mutlaka gelmem söylendiArtık mutlu bir Llumar sahibisiniz güle güle kullanın.
Çok teşekkür ederim aslında önler 35 arkalar 15 yapacaktım fakat usta çok açık olur 20/20 yapalım yada 20/15 yapalım dedi bende güzel bir geçiş olsun premium hissiyat uyandırmasını istiyorum dedim o da 20/15 tavsiye etti gerçekten geçiş kısmını ben çok beğendimHayırlı olsun hocam. Arka camlar kendinden karartmalı olduğu için dengelensin diye genelde arkaya 20 öne 15 yapılıyor. Siz zıtlığı artırmışsınızyandan fotosu var mı?
5 camdan kasıt 5 kapıdaki tüm camlar hocam, yani 4 kapı ve bagaj camları oluyor.
Ön camdaki kelebek camı çok çok dar alanda kaldığı için genelde yapılmıyor ve fiyata da dahil edilmiyor.