Golf 8 kapı hoparlör değişim

shapeless

Yeni Üye
İsim
sezgin
Araç
Golf 8 1.0
merhabalar aracımın kapılarına harman kardon fit 6f takmayı dusunuyorum, 16 cm daha once değişim yapan oldumu yukseltme aparatı yada baska bırşeye gerek varmı, birde orjınal kolonlar perçinlimidir, kolay cıkarmı bılgısı olan varsa, bi destek olabılırmı..?
1787558009671.png

Aracın orjinal hoparlörleri kapıya perçinli. 5mm matkap ucuyla kafası kopana kadar yontarak güvenli bir şekilde çıkartabilirsiniz. Geri takarken de 4.8/14mm perçinle geri takılması gerekiyor.

Son düzenleme:
Upvote 0
Aracın orjinal hoparlörleri kapıya perçinli. 5mm matkap ucuyla kafası kopana kadar yontarak güvenli bir şekilde çıkartabilirsiniz. Geri takarken de 4.8/14mm perçinle geri takılması gerekiyor.
teşekkurler bilgi için. yuklseltme aparatı yada donsuturucu kablo vs ihityacım olurmu bu konuda bılgisi olan varmıdır?

Upvote 0
golf 7 de kasnak vardı diye hatırlıyorum hoparlere bıtısık sekılde ama golf8 nasıldır bilemedim..eski hoparlorden sokupde takılabilir belkide..

Upvote 0

Yalnız aracın orjinal hoparlörleri 20W gücündeyken siz 45W hoparlör takmak istiyorsunuz. Bu hoparlörlerden amfi kullanmadan beklediğiniz verimi alamazsınız.

Kasnak gerekebilir

Diyelim ki amfisiz bir şekilde hoparlörler değiştirildi.
Eskisine göre yine de daha net ve kaliteli ses alabilir miyim?

Ben de 4 kapıya bu şekilde bir işlem yaptırmak istiyorum. Ancak amfi, ekstra kablo tesisatı veya aküden herhangi bir destek istemiyorum.
Mevcut sistem üzerinden sadece 4 kapıdaki hoparlörleri 16-13 cm ölçülerinde hoparlörlerle değiştirmek istiyorum.

Ses yüksekliği mevcut sistemle aynı kalsın; benim için önemli olan sesin kalitesi.
Amfisiz, sadece hoparlörleri değiştirerek mevcut hoparlörlere göre daha tok, temiz ve net bir ses alabilir miyim?

Upvote 0
ben kendı sesınde de memnunum aslında ama amfisiz, ama bu kolonlar ıle daha ıyı ses alabılecegımı umuyorum.. alımı yaptım montaj sonrası degerlendırmelerımı yazarım

Upvote 0
ben kendı sesınde de memnunum aslında ama amfisiz, ama bu kolonlar ıle daha ıyı ses alabılecegımı umuyorum.. alımı yaptım montaj sonrası degerlendırmelerımı yazarım
İşlem sonucundaki bilgiyi özellikle merak ediyorum 4 kapımı yapıcaksınız ön 2 kapıyamı

Upvote 0
Ses sistemi işinden anlamam ama 13 cm hoparlör çıkıyor içinden. Hoparlör görseli de ileteyim belki bir işinize yarar
1000287051.jpg1000287072.jpg1000288199.jpg1000288198.jpg

Upvote 0
Selamlar hocam, sonucu paylaşırsan sevinirim. Bende benzer bir işlem yapmak istiyorum. Aracın kendi sesi makul ama kalite olarak tatmin etmiyor benim gibilerini.

Upvote 0
13 mu :) ben 16 cm sıparıs verdım heryerde 16 yazıyordu 2023 golf impressıon ıçin :( senın araç nedir hocam
21 rline hocam. Dıştan dışa 14 geldi ama iç kısmı referans alınıyormuş. 13 cm diye geçiyormuş. Metre üzerindeyken foto çekmemişim malesef :(

Upvote 0

Geri