teşekkurler bilgi için. yuklseltme aparatı yada donsuturucu kablo vs ihityacım olurmu bu konuda bılgisi olan varmıdır?Aracın orjinal hoparlörleri kapıya perçinli. 5mm matkap ucuyla kafası kopana kadar yontarak güvenli bir şekilde çıkartabilirsiniz. Geri takarken de 4.8/14mm perçinle geri takılması gerekiyor.
teşekkurler bilgi için. yuklseltme aparatı yada donsuturucu kablo vs ihityacım olurmu bu konuda bılgisi olan varmıdır?
Aracın orjinal hoparlörleri kapıya perçinli. 5mm matkap ucuyla kafası kopana kadar yontarak güvenli bir şekilde çıkartabilirsiniz. Geri takarken de 4.8/14mm perçinle geri takılması gerekiyor.
Yalnız aracın orjinal hoparlörleri 20W gücündeyken siz 45W hoparlör takmak istiyorsunuz. Bu hoparlörlerden amfi kullanmadan beklediğiniz verimi alamazsınız.
Kasnak gerekebilir
İşlem sonucundaki bilgiyi özellikle merak ediyorum 4 kapımı yapıcaksınız ön 2 kapıyamıben kendı sesınde de memnunum aslında ama amfisiz, ama bu kolonlar ıle daha ıyı ses alabılecegımı umuyorum.. alımı yaptım montaj sonrası degerlendırmelerımı yazarım
21 rline hocam. Dıştan dışa 14 geldi ama iç kısmı referans alınıyormuş. 13 cm diye geçiyormuş. Metre üzerindeyken foto çekmemişim malesef13 muben 16 cm sıparıs verdım heryerde 16 yazıyordu 2023 golf impressıon ıçin
senın araç nedir hocam