Göğüsten gelen trim sesi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Chedjou
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Chedjou

Üye
Araç
2023 Golf 8 Life DSG
Merhabalar, 10 gün önce sıfır km Golf 8,5 Life aldım. Araç 1500 km’de. Dün stabilize yolda giderken on göğüsün sağ tarafından tıkırtı sesi gelmeye başladı. Göğüs üstündeki hava üflecini tutunca ses kesiliyor. Yasayan oldu mu? Henüz 1500 km’de bunun olması can sıkıcı.

Merhabalar, 10 gün önce sıfır km Golf 8,5 Life aldım. Araç 1500 km’de. Dün stabilize yolda giderken on göğüsün sağ tarafından tıkırtı sesi gelmeye başladı. Göğüs üstündeki hava üflecini tutunca ses kesiliyor. Yasayan oldu mu? Henüz 1500 km’de bunun olması can sıkıcı.
Silikon sprey veya wd40 ı elinize alın.

Kulak çöpüne biraz emdirecek şekilde sıkın ve göğüs üstü havalandırmanın kenarlarına sürüm ses %90 kesilecektir.

Aynı şeyi Trim sesi çıkartan golf 7 cam açma kapatma kumandaları için uygulayabilirler. Sesi götürüyor.

Ancak bunlar bir tık geçici çözümlerdir zamanla güneş ve sıcaklık etkisi, temizleme sonrası etkisini kaybedebilir. Ara ara yapabilirseniz sorun yaşamazsınız.

Trim sesi denince akla ilk gelen marka olan Mercedes aracımı yaklaşık 2 saat boyunca Trim sesi çıkaran yerlerini silikon spreyle hallettim en ufak bir ses kalmadı.

Ufak tefek geliyor bende de. Bazen çok geliyor, bazen uzun süre duymuyorum. Tabiki can sıkıcı, müdahale edilip kesilebilir spreyler vs. ama çok da kafaya takmayın.

Bugün aynı yoldan tekrar geçtim, bu sefer ses yapmadı. Bu kez akşam değil öğlendi.

Geri