mstfa_07golf Üye Katılım 28 May 2024 Mesajlar 122 Tepkime puanı 10 Konum Antalya İsim Mustafa Araç Golf 7 TDI Dün 19:12 #1 Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ?
Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ?
Halilo Katılımcı Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 1,433 Tepkime puanı 1,323 Konum Ankara, Türkiye İsim Halil Araç Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG Dün 19:26 #2 mstfa_07golf dedi: Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Amerikan park ve sinyal aynı anda yanarsa karşı tarafın sizin sinyal verdiğinizi nasıl anlamasını bekliyorsunuz ?
mstfa_07golf dedi: Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Amerikan park ve sinyal aynı anda yanarsa karşı tarafın sizin sinyal verdiğinizi nasıl anlamasını bekliyorsunuz ?
KS KS mstfa_07golf Üye Katılım 28 May 2024 Mesajlar 122 Tepkime puanı 10 Konum Antalya İsim Mustafa Araç Golf 7 TDI Dün 20:00 #3 Sinyal verdiğiniz zaman Amerikan park devre dışı kalıyor normal sinyal olarak yanıp sönüyor
Firatt35 Katılımcı Üye Katılım 16 Mar 2023 Mesajlar 845 Tepkime puanı 369 Konum izmir İsim Fırat Araç Golf 2014 Bugün 08:50 #4 mstfa_07golf dedi: Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Kodlama yapılması gerekiyor..
mstfa_07golf dedi: Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Kodlama yapılması gerekiyor..