mstfa_07golf Üye Katılım 28 May 2024 Mesajlar 122 Tepkime puanı 10 Konum Antalya İsim Mustafa Araç Golf 7 TDI Bugün 19:12 #1 Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ?
Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ?
Halilo Katılımcı Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 1,432 Tepkime puanı 1,321 Konum Ankara, Türkiye İsim Halil Araç Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG Bugün 19:26 #2 mstfa_07golf dedi: Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Amerikan park ve sinyal aynı anda yanarsa karşı tarafın sizin sinyal verdiğinizi nasıl anlamasını bekliyorsunuz ?
mstfa_07golf dedi: Merhabalar yeni j far aldım fakat sağ sol sinyal verirken sarılar yanıyor Amerikan park sabit yanmıyor sizce neden olur ? Genişletmek için tıkla ... Amerikan park ve sinyal aynı anda yanarsa karşı tarafın sizin sinyal verdiğinizi nasıl anlamasını bekliyorsunuz ?
KS KS mstfa_07golf Üye Katılım 28 May 2024 Mesajlar 122 Tepkime puanı 10 Konum Antalya İsim Mustafa Araç Golf 7 TDI 30 dakika önce #3 Sinyal verdiğiniz zaman Amerikan park devre dışı kalıyor normal sinyal olarak yanıp sönüyor