Leonun içi daha sade değil mi ? ilk golü kadrandan yiyor zaten hocam@HONEY @Altay35 @Halilo @calik @superkartal hepinize teşekkürler bütçe max 1.4 golfe daha yakınım da ,golf 8 in içi bı tık neden bilmiyorum görünüş olarak çok sade geldi ondan biraz kararsız kaldım birde leonun tipi çok yakışıklı tabi o biraz düşündürdü. @AhmetCakmak
Multimedya ve klima tasaramından dolayı bana öyle gelmiş olabilir hocami ama tasarımda allah var yakışıklı kafayı çeliyor tipiLeonun içi daha sade değil mi ? ilk golü kadrandan yiyor zaten hocam
Golf 8 in içi gayet güzel. Sadece gözümüz 8.5 içlerini gördüğü için özellikle multimedya ve kadranda 8.5 daha iyi geldiğinden 8 daha arka planda kaldı.@HONEY @Altay35 @Halilo @calik @superkartal hepinize teşekkürler bütçe max 1.4 golfe daha yakınım da ,golf 8 in içi bı tık neden bilmiyorum görünüş olarak çok sade geldi ondan biraz kararsız kaldım birde leonun tipi çok yakışıklı tabi o biraz düşündürdü. @AhmetCakmak
Tam 400 bin lira fark var Ahmet hocam aralarında.Bütçe nedir? Bence de Golf 8.5 Impression zorlanabilir.
1.5 yap golf 8.5 olsun, 1550 ye çözersin en kötü@HONEY @Altay35 @Halilo @calik @superkartal hepinize teşekkürler bütçe max 1.4 golfe daha yakınım da ,golf 8 in içi bı tık neden bilmiyorum görünüş olarak çok sade geldi ondan biraz kararsız kaldım birde leonun tipi çok yakışıklı tabi o biraz düşündürdü. @AhmetCakmak