2021 1.0tsı style leon mu 1.0tsı 2023 golf 8 impression mi ikiside manuel

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan yusakoc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yusakoc

Üye
İsim
ahmet
Araç
golf
Herkese merhaba sizce 2021 1.0tsı style leon mu yoksa 1.0tsı 2023 golf 8 impression mi ikiside manuel

2021 leonların piyasası yok. 1.0 olanlarda da 1.5 olanlarda da ilanlarda 20 araç anca var. 2021-2023 1.0 impression golflerde kabul edilebilir bir piyasa oluştu.
Bu karşılaştırmada leonun üstün olabilecek tek noktası donanım olabilir(hız sabitleyici vb.) Donanım dışında golf kalite, işçilik, yalıtım, rafinelik gibi konularda leona göre epey üstün bir araç.

Golf tabi ki.

Bütçe nedir? Bence de Golf 8.5 Impression zorlanabilir.

Leonun içi daha sade değil mi ? ilk golü kadrandan yiyor zaten hocam
Multimedya ve klima tasaramından dolayı bana öyle gelmiş olabilir hocami ama tasarımda allah var yakışıklı kafayı çeliyor tipi :)

@HONEY @Altay35 @Halilo @calik @superkartal hepinize teşekkürler bütçe max 1.4 golfe daha yakınım da ,golf 8 in içi bı tık neden bilmiyorum görünüş olarak çok sade geldi ondan biraz kararsız kaldım birde leonun tipi çok yakışıklı tabi o biraz düşündürdü. @AhmetCakmak
Golf 8 in içi gayet güzel. Sadece gözümüz 8.5 içlerini gördüğü için özellikle multimedya ve kadranda 8.5 daha iyi geldiğinden 8 daha arka planda kaldı.

Ancak 8 de gayet yerinde.
Bütçe nedir? Bence de Golf 8.5 Impression zorlanabilir.
Tam 400 bin lira fark var Ahmet hocam aralarında.
İmpression 8.5 sahipleri şu dönemde bu aracın sahibi olmak vardı...

Geri