Göçükçü tavsiye

lnknpark41

Üye
İsim
erdal
Araç
Golf 8.5 life
Arkadaşlar aracıma arkadan park halinde arkadan vurmuşlar bagaj hafif içeri göçmüş. Adana da göçükçü tavsiyeniz varmı birde arka kameranın kapağıda çatlamış. Tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 26408.jpg
    26408.jpg
    92.5 KB · Görüntüleme: 61
  • 26406.jpg
    26406.jpg
    195 KB · Görüntüleme: 61

Geçmiş olsun hasar minik. Boyasız düzeltilir gibi duruyor. Bizim ustalar son zamanlarda ayakla bile alay eder gibi göçükleri düzlüyorlar, saç ekimi gibi göçük düzeltmede de dünyada zirveye oynamaya başladık. :D

Adanalı arkadaşlar başlığa yazmazlar ise google haritalardan yorumlara bakabilirsiniz. Haritaların yorumlarından daha önce faydalanıp bir göçükçü bulmuştum. Çocuk kıyak işçilik yapmıştı.

Üstad, benim de marşpiyelde göçük var. Yaptırmak için birkaç yere sordum ama afaki rakamlar söyleyince ben de vazgeçtim. Bir de boya girecek vs. deyince iyice gözüm korktu. 😄

Öğretmenler Bulvarı’nda RS Servis var, istersen bir de oraya sor. Cemre Bey (Tanıdık) ilgileniyor, ben de fırsat bulabilirsem götürüp yaptırmayı düşünüyorum. Göçüğü gördükçe benim de canım sıkılıyor. İnşallah uygun bir zamanda halledeceğim.

Çok teşekkür ederim mutlaka uğrayacağım banada boya işi olmadığı halde 15000TL den başlar dedi bir iki yer. Çok can sıkıcı

yine de Google yorumlarına göz atmakta fayda var. Eğer mevcutsa, daha önce aynı işlemi yaptıran araçların işlem öncesi ve sonrası fotoğraflarını da görmeyi rica edebilirsiniz. Böylece yapılan işin kalitesi hakkında daha net bir fikir edinmiş olursunuz.

Teşekkür ederim öyle yapacağım gibi duruyor. Kamera kapağı çatlamış servis 62815 TL fiyat verdi. Belki birine faydası olur.
Hemen hemen aynı hasari iki ay önce yaptırdım. Kamera kapağı ayrı olarak değişiyor o kadar yüksek ücreti yok benimki de çizilmişti değiştirdiler. Sadece kapağı değiştirdiler.. Ama hasar alan yer basit bir yer değil arkasında çok fazla kuşak var. Bagaj kapağının arkasını görseniz şaşarsınız. siz de boya da çıkmamış o yüzden düzgün bir göçükçü yapabilir. Kameranın da sadece kapağını değişirsiniz düzelir. Geçmiş olsun

Aşağıdaki onarım 45-50 gibi tuttu. Tampon boyama. Kameranın kapağı değişti. Bagaj kapağı göçük düzeltme.

Ekli dosyalar

• IMG_0552.jpeg
    IMG_0552.jpeg
    124.6 KB · Görüntüleme: 15
Son düzenleme:
karşı taraf yanaşmadı zaten ödemeye mecbur servise gidecek araç. Telefonla sorduğumda amblem değişmiyor demişlerdi. birazdab servise gideceğim gelişmeleri yazarım çok teşekkür ediyorum ilginize.

Hemen hemen aynı hasari iki ay önce yaptırdım. Kamera kapağı ayrı olarak değişiyor o kadar yüksek ücreti yok benimki de çizilmişti değiştirdiler. Sadece kapağı değiştirdiler.. Ama hasar alan yer basit bir yer değil arkasında çok fazla kuşak var. Bagaj kapağının arkasını görseniz şaşarsınız. siz de boya da çıkmamış o yüzden düzgün bir göçükçü yapabilir. Kameranın da sadece kapağını değişirsiniz düzelir. Geçmiş olsun

Aşağıdaki onarım 45-50 gibi tuttu. Tampon boyama. Kameranın kapağı değişti. Bagaj kapağı göçük düzeltme.
Sayenizde halletik çok teşekkür ederim. önce kamera değişecek dediler mesajınızı gösterince amblem değişebiliyormuş dediler. boyasız göçük düzeltme ve amblem değişimine 32000 TL fiyat verdiler. Karşı taraf ödemeye razı oldu. Serviste yapılacak araç sonrası fotoğraflarını da eklerim. Benzer durumda olanlara yardımcı olur inşallah.

Ekli dosyalar

• 5.PNG
    5.PNG
    349.8 KB · Görüntüleme: 7
Sayenizde halletik çok teşekkür ederim. önce kamera değişecek dediler mesajınızı gösterince amblem değişebiliyormuş dediler. boyasız göçük düzeltme ve amblem değişimine 32000 TL fiyat verdiler. Karşı taraf ödemeye razı oldu. Serviste yapılacak araç sonrası fotoğraflarını da eklerim. Benzer durumda olanlara yardımcı olur inşallah.
Servislerin üçkağıtçılığı her seferinde şoke ediyor.

Karşı tarafın ücreti ödemeyi kabul etmesine şaşırdım. İnsanların % 90 ı tutanak tutup sigortadan yaptırmanızı isterdi.

Geçmiş olsun size de

Evet hemen boyanacak kamera değişecek dediler boya gerekmez deyince döndüler hemen, kamera içinde kapak değişiyormuş dedim olmaz dediler calik arkadaşın mesajını gösterince bakalım dediler fiyat düştü iyice. öyle olunca karşı taraf razı oldu. Bugün mesaj yazmasa belkide bir sürü uğraşacaktık. Teşekkür ediyorum kendisine.

Klasik yetkili servis. Marka fark etmeksizin hepsi mi böyle olur! Onarım, tamirat yapmaya asla yanaşmazlar. Komple kökten değiştirmek daha kolay, daha maliyetli çünkü.

Geri