Göçükçü tavsiye

lnknpark41

Üye
İsim
erdal
Araç
Golf 8.5 life
Arkadaşlar aracıma arkadan park halinde arkadan vurmuşlar bagaj hafif içeri göçmüş. Adana da göçükçü tavsiyeniz varmı birde arka kameranın kapağıda çatlamış. Tavsiyelerinize ihtiyacım var teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 26408.jpg
    26408.jpg
    92.5 KB · Görüntüleme: 45
  • 26406.jpg
    26406.jpg
    195 KB · Görüntüleme: 45

Geçmiş olsun hasar minik. Boyasız düzeltilir gibi duruyor. Bizim ustalar son zamanlarda ayakla bile alay eder gibi göçükleri düzlüyorlar, saç ekimi gibi göçük düzeltmede de dünyada zirveye oynamaya başladık. :D

Adanalı arkadaşlar başlığa yazmazlar ise google haritalardan yorumlara bakabilirsiniz. Haritaların yorumlarından daha önce faydalanıp bir göçükçü bulmuştum. Çocuk kıyak işçilik yapmıştı.

Teşekkür ederim öyle yapacağım gibi duruyor. Kamera kapağı çatlamış servis 62815 TL fiyat verdi. Belki birine faydası olur.

Üstad, benim de marşpiyelde göçük var. Yaptırmak için birkaç yere sordum ama afaki rakamlar söyleyince ben de vazgeçtim. Bir de boya girecek vs. deyince iyice gözüm korktu. 😄

Öğretmenler Bulvarı’nda RS Servis var, istersen bir de oraya sor. Cemre Bey (Tanıdık) ilgileniyor, ben de fırsat bulabilirsem götürüp yaptırmayı düşünüyorum. Göçüğü gördükçe benim de canım sıkılıyor. İnşallah uygun bir zamanda halledeceğim.

Çok teşekkür ederim mutlaka uğrayacağım banada boya işi olmadığı halde 15000TL den başlar dedi bir iki yer. Çok can sıkıcı

Geri