Ankara içi Golf Mk 7.5 J Led Far Uygulaması

Ben OEM Car Parts'tan fiyat almıştım. Ön arka led farlar dinamik sinyalli montaj dahil 40 bin TL dediler (sizce nasıl). Kısa far ampulü için de extra ücret talep ediliyor 3-6 bin arası. Marka SY demişti. Bütçemin üzerinde olduğundan düşünmedim, 30 civarı bitse düşünürüm.

Yalnız yazılan mesajlarda bir şey dikkatimi çekti. Xenon far takabilirim demiş Kazan'daki yer, Xenon'dan kasıt led dönüşüm mü acaba, çünkü mevcut 7.5 standart farlarmı kendim Led'e çevirmiştim bu far ampulleri yeni J için de işe yarar mı acababilen varsa memnun olurum.
ben önleri ortalama ledlerle 20 tl ye çözdüm arkalar genelde 10k diyorlar 40 biraz fazla geldi açıkcası istanbulda falan 45 bin tl ye toplam direkt R dönüşüm yapıyorlar (bodykit vs dahil). Xenon far dediği de kısalara takılıyor benim o konu da çok bir fikrim yok ama sarı halojen far bile takılabiliyorsa bence senin ki de takılır ben photon mono taktırdım.

böyle gözüküyor daha düzgün fotoğraflara hocam @ceyvit (geç cevap için kusura bakmayın arabayla dışarı çıkma fırsatım olmadı)
Şahane hocam çok teşekkür ederim. Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş

Şahane hocam çok teşekkür ederim. Allah kaza bela vermesin çok güzel olmuş
çok teşekkür ederim hocam siz de yaptırın bence görüntüsünü geçtim önümü görmeye başladım farları acınca

Geri