Ankara içi Golf Mk 7.5 J Led Far Uygulaması

Herkese merhabalar buradaki ilk sorum olacak. Ankaradayım Golf 7.5 aracım var ve J led far uygulaması yapmayı düşünüyorum forum da gezdim ve bir kaç yer buldum OEM CAR PARTS (18.500 tl), yıldırım garage (fiyat bilgim yok) ve bycarbon garage (19.500 civari) bunları buldum. Daha önce bunlardan birinden yaptıran var mı? Birde galiba sadece farı almakla bitmiyor bide kısalar için ekstra led almam gerekiyor o da photon olucak bu fiyatların içine kısa photonlar dahil mi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Ankara HYK Garaj Harun bey ile iletişime geçebilirsiniz. 0542 503 49 56

bugün taktırdım çok memnun kaldım çok iyi insanlar volkan abi özellikle çok yardımcı oldular şuan nakitte kampanyaları var yaptıracaksan orada yaptır bence ledler için de 6 ay garanti veriyorlar.
Hayırlı olsun iyi günlerde kullanın hocam. Fotoğraf varsa atabilir misiniz? bizde görelim

bugün taktırdım çok memnun kaldım çok iyi insanlar volkan abi özellikle çok yardımcı oldular şuan nakitte kampanyaları var yaptıracaksan orada yaptır bence ledler için de 6 ay garanti veriyorlar.
Fotoğraf var mı hocam ?

farların içi dolu mu yoksa boş mu geliyor hocam biraz aydınlatabilir misin? akşam görüş kalitesi nasıl fark var mı?

farların içi dolu mu yoksa boş mu geliyor hocam biraz aydınlatabilir misin? akşam görüş kalitesi nasıl fark var mı?
uzunlar dolu geliyor kısaları siz alıyorsunuz ben mono serisini tercih ettim diğerleri bütçemi biraz aşıyordu ama memnunum yani o sarılardan sonra ilaç gibi geldi açıkçası daha yağmur testi falan nasip olmadı. mono tam fiyat performans daha iyileri var mı tabii ki var

Ekli dosyalar

• 2b7cbacf-1b25-4a0c-9f5f-914691610da7.jpg
    2b7cbacf-1b25-4a0c-9f5f-914691610da7.jpg
    91.5 KB · Görüntüleme: 15

Hayırlı olsun her şeyi aynı yerden alıp montaj yaptırmak her zaman avantaj…

hocam var ama düzgün çekmemişim akşam çekip atayım size ama aydınlatmasının olduğu bir fotoğraf bulunuyor onu atıyorum @ceyvit
Aydınlatması da gayet yeterli görünüyor, ışıklı ortamda olmanıza rağmen.

Bazı golf kullanıcısı arkadaşlarımızın taktığı J farların ledleri ben Çin malıyım diye bağırıyor. Ondan dolayı nasıl göründüğünü merak ediyorum ledlerin.

Bir de gittiğiniz yerde kredi kartına çektirme ve karta taksit gibi seçenekler mevcut mu ??

hocam atayım ama pek düzgün olmamış fotolar bugün çekerim düzgününü uygun ortamda

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-08-14 at 12.30.08.jpeg
    WhatsApp Image 2026-08-14 at 12.30.08.jpeg
    143.6 KB · Görüntüleme: 6
  • WhatsApp Image 2026-08-14 at 12.30.11.jpeg
    WhatsApp Image 2026-08-14 at 12.30.11.jpeg
    103 KB · Görüntüleme: 6
Aydınlatması da gayet yeterli görünüyor, ışıklı ortamda olmanıza rağmen.

Bazı golf kullanıcısı arkadaşlarımızın taktığı J farların ledleri ben Çin malıyım diye bağırıyor. Ondan dolayı nasıl göründüğünü merak ediyorum ledlerin.

Bir de gittiğiniz yerde kredi kartına çektirme ve karta taksit gibi seçenekler mevcut mu ??
ben gittiğimde nakitte kampanyaları vardı ondan yararlandım fakat taksit yok ama karta nakitten farklı fiyatta çekiyorlar diye biliyorum gene de arayıp öğrenmeniz daha sağlıklı olur üstte fotoğrafları yolladım ama dediğim gibi bugün bir daha düzgünce çekip atarım

ben gittiğimde nakitte kampanyaları vardı ondan yararlandım fakat taksit yok ama karta nakitten farklı fiyatta çekiyorlar diye biliyorum gene de arayıp öğrenmeniz daha sağlıklı olur üstte fotoğrafları yolladım ama dediğim gibi bugün bir daha düzgünce çekip atarım
hocam atayım ama pek düzgün olmamış fotolar bugün çekerim düzgününü uygun ortamda
Yok fotoğraflardan almak istediğimi aldım hocam. Çok güzel çekmişsiniz. Farları gerçekten çok kaliteli, insan bir düşünüyor yaptırmayı.

Herkese merhabalar buradaki ilk sorum olacak. Ankaradayım Golf 7.5 aracım var ve J led far uygulaması yapmayı düşünüyorum forum da gezdim ve bir kaç yer buldum OEM CAR PARTS (18.500 tl), yıldırım garage (fiyat bilgim yok) ve bycarbon garage (19.500 civari) bunları buldum. Daha önce bunlardan birinden yaptıran var mı? Birde galiba sadece farı almakla bitmiyor bide kısalar için ekstra led almam gerekiyor o da photon olucak bu fiyatların içine kısa photonlar dahil mi bilmiyorum. Yardımcı olabilirseniz sevinirim teşekkürler.
Ben OEM Car Parts'tan fiyat almıştım. Ön arka led farlar dinamik sinyalli montaj dahil 40 bin TL dediler (sizce nasıl). Kısa far ampulü için de extra ücret talep ediliyor 3-6 bin arası. Marka SY demişti. Bütçemin üzerinde olduğundan düşünmedim, 30 civarı bitse düşünürüm.

Yalnız yazılan mesajlarda bir şey dikkatimi çekti. Xenon far takabilirim demiş Kazan'daki yer, Xenon'dan kasıt led dönüşüm mü acaba, çünkü mevcut 7.5 standart farlarmı kendim Led'e çevirmiştim bu far ampulleri yeni J için de işe yarar mı acababilen varsa memnun olurum.

Geri