Bedava, aracınız hayırlı olsun. Çok nadir bir örnek yakalamışsınız.Teşekkür Ederim Abi 1.500 Civarı
Bedava, aracınız hayırlı olsun. Çok nadir bir örnek yakalamışsınız.Teşekkür Ederim Abi 1.500 Civarı
İlk Sahibi Pilotmuş, Tüm Opsiyonları İstiyorum Diyerek AlmışHayırlı uğurlu olsun maşallah. Sanki ilanda gördüm gibibenzer bi tane de kırmızı görmüştüm geçenlerde ilanlarda. Numunelik gelmiş araçlar gerçekten. Zamanında belki de 2.0 tdi 4motion passat highline parasına gelmiştir bu araçlar
Şundan olmuşİlk Sahibi Pilotmuş, Tüm Opsiyonları İstiyorum Diyerek Almış![]()
Kamera Mevcut Hocam, R Direksiyon da Isıtma Yok Sanırsam@nerik4x4 Hocam hayırlı uğurlu olsun. Bu doluluktaki araçta r line direksiyon ve kamera mutlaka olmalı. Donanım bu kadar zengin olunca ikisinin olmaması çok sırıtıyor, bana göre tabi![]()
Tekirdağ/Çerkezköy'deyim Hocam@nerik4x4 direkt parkpilot çıkınca geri görüş kamerası yok sandım, o zaman ısıtmalı r line direksiyon bulup taktırın benceAlmanya'dasınız sanırsam, illa bulunur.
Yeni Nesillerde Direksiyon Isıtma Olanı Yok Sanırsam Abi, Yoksa Bi Niyetine Girmiştik![]()
Daha Önce Kıyaslayabileceğim Bi Araç Olmadı, Bence Gayet Başarılı Ama![]()
LCD touch screen automatische klimaanlage panel Erhitzt und belüfteten front sitze Automatische AC für Passat B8 Passat CC 2019 - AliExpress 34
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Direksiyon ısıtmalı yeni nesil model mevcut, benim araçımdada var direksiyon ısıtma bu panelden bakınıyorum aliex dışında trde bulamadım ordanda alınmıyor artık
Birde DLA deneyimleme şansınız oldumu? yeni nesil araçlardaki gibi iyi maskeleme yapıyormu karşıdaki araçları
Maşallah böyle dolu araç ilk defa görüyorumMerhabalar Abiler, Yeni Aldığımız TR’de Pek Eşi Benzeri Görülmemiş, Dolular Dolusu 2017 GOLF 7.5 R Line Aracımız Sizlerle.
Standart Donanıma Ek Olarak;
Fabrikasyon R Line Body Kit
R line Çift J Far
Apaptif Şasi Kontrol (DCC)
Şerit Takip
Tabela Okuma
Adaptif Hız Sabitleme (pACC)
DLA Dinamik Far Asistanı
PLA 3.0 Otomatik Park
TPMS Lastik Basınç
Kör Nokta Kontrol
Sürüş Profil Mode’ları