Hangi Continental lastik?

İsim
Dağhan Bulanık
Araç
8.5
Herkese selam, 40bini devirdim. Yavaştan lastik değiştirme zamanı geldi. Hep aklımda golf için ödüllü olan ve en çok önerilen premium cont 7 ye bakarken değerleri çok daha iyi olan ultracont nxt diye lastik gördüm.
Bu lastiği tecrübe eden var mı?

Ekli dosyalar

• 1000238000.jpg
    1000238000.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 21
  • 1000237998.jpg
    1000237998.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 20

Ben olsam nxt yi alirdim. Ses konforu ciddi etkileyen bir unsur.2 desibelde iceriye alan sesi cok fark ettiriyor. Etiket degerleri onemlidir.

Herkese selam, 40bini devirdim. Yavaştan lastik değiştirme zamanı geldi. Hep aklımda golf için ödüllü olan ve en çok önerilen premium cont 7 ye bakarken değerleri çok daha iyi olan ultracont nxt diye lastik gördüm.
Bu lastiği tecrübe eden var mı?
Arteon aracıma 245/40/19 fabrikasyon olarak EcoContact 7 aldım konfor ses yol tutuş olarak memnunum .

Bu lastiği tecrübe eden var
Aralarında çok bir fiyat farkı yok diye hatırlıyorum. Continental kusursuz bir lastik olduğu için iki modeli de alsanız memnun kalacaksınız. Ancak premium contact 7 daha çok golfe hitap ediyor.

Fiyat olarak hangisi daha uygun gelirse onu alın. Ultracontact da çok iyidir. Ek olarak ultra contact serisinde hissedilir bir sessizlik var, tabii yalıtımı çok iyi olan golfte bu fark hissedilir mi bilmem

Geri