Hangi Continental lastik?

İsim
Dağhan Bulanık
Araç
8.5
Herkese selam, 40bini devirdim. Yavaştan lastik değiştirme zamanı geldi. Hep aklımda golf için ödüllü olan ve en çok önerilen premium cont 7 ye bakarken değerleri çok daha iyi olan ultracont nxt diye lastik gördüm.
Bu lastiği tecrübe eden var mı?

Ekli dosyalar

• 1000238000.jpg
    1000238000.jpg
    55.3 KB · Görüntüleme: 77
  • 1000237998.jpg
    1000237998.jpg
    58.6 KB · Görüntüleme: 76

Ben olsam nxt yi alirdim. Ses konforu ciddi etkileyen bir unsur.2 desibelde iceriye alan sesi cok fark ettiriyor. Etiket degerleri onemlidir.

Herkese selam, 40bini devirdim. Yavaştan lastik değiştirme zamanı geldi. Hep aklımda golf için ödüllü olan ve en çok önerilen premium cont 7 ye bakarken değerleri çok daha iyi olan ultracont nxt diye lastik gördüm.
Arteon aracıma 245/40/19 fabrikasyon olarak EcoContact 7 aldım konfor ses yol tutuş olarak memnunum .

Bu lastiği tecrübe eden var
Aralarında çok bir fiyat farkı yok diye hatırlıyorum. Continental kusursuz bir lastik olduğu için iki modeli de alsanız memnun kalacaksınız. Ancak premium contact 7 daha çok golfe hitap ediyor.

Fiyat olarak hangisi daha uygun gelirse onu alın. Ultracontact da çok iyidir. Ek olarak ultra contact serisinde hissedilir bir sessizlik var, tabii yalıtımı çok iyi olan golfte bu fark hissedilir mi bilmem

PC7 kullanıcısı olarak ultracontactı merak etmiyor değilim aramızda kullanan var mı?

Kullanıp mukayese etmiş birisinden yorum almak lazım. Yakıt A, Islak zemin A, desibel 69. Değerler güzel.
Bir iki desibel diyip geçmemek lazım. Fark anlaşılır.

Pc7 kullandım 225 40 18 olarak. Tekrar lastik alacak olsan ultracontact kafamı karıştırır. Pc7 kadar premium değil sanırım ama daha uzun ömürlü ve daha sessiz olduğu söyleniyor. Ultracontact modeli Pc7 ile ecocontact arasında konumlanıyor gibi geldi ama yanlışım olabilir.

Biraz yorumlara baktım. Ultracontakta sargı sorunu var diyenler çok. Continin kaliteyi bozduğunu söyleyen de çok. Listeye michelin ps4 u de aldım.

Ben de bir tavsiye alabilirim 206/55/16 için. Aracın üzerinde gelen nexen lastikleri ilk sahibi arada kışlıklarla beraber 85 bin km binmiş. :) Michelin primacy 5 energy var kağıt üzerinde değerleri çok iyi. Alternatif olarak primacy 5 ve conti pc7 arasında sessizlik ve konfor odaklı hangisini almam gerekiyor? Sizlerin fikirleri değerli. Şimdiden teşekkür ediyorum

Biraz yorumlara baktım. Ultracontakta sargı sorunu var diyenler çok. Continin kaliteyi bozduğunu söyleyen de çok. Listeye michelin ps4 u de aldım.
Ben de bir tavsiye alabilirim 206/55/16 için. Aracın üzerinde gelen nexen lastikleri ilk sahibi arada kışlıklarla beraber 85 bin km binmiş. :) Michelin primacy 5 energy var kağıt üzerinde değerleri çok iyi. Alternatif olarak primacy 5 ve conti pc7 arasında sessizlik ve konfor odaklı hangisini almam gerekiyor? Sizlerin fikirleri değerli. Şimdiden teşekkür ediyorum
Opel Corsa F aracımda primacy 5 kullanıyorum 30 bin kmdir sorunuz varsa sorun.

Continental'in birçok serisini kullanmış olmakla birlikte; pc7 diğerlerinden daha iyi diyebilirim.

Michelin varsa diğerlerine bakmazdım.

Tüm lastik ömrü boyunca Michelin performansını korur.

Opel Corsa F aracımda primacy 5 kullanıyorum 30 bin kmdir sorunuz varsa sorun.
Hocam aslında konforu yüksek ve yol gürültüsü minimum olanı almak istiyorum. Tabi fren mesafesi lastik ömrü de etken ama hepsi aynı lastikte olmuyor maalesef. Siz hangi özelliklerinden memnunsunuz?

Geri