Golf 6 09 central elektronik 18 byte led stop arızası

Yunusemre33

Yeni Üye
İsim
Yunus
Araç
Golf 6
Selamın aleyküm Golf 6 highline 2011 aracım var stoplar orjinal led yanlışlıkla 09 central electronik bölümünden byte18 deki 0-7 yi farklı bir şey seçtim ve stoplarımda arıza lambası verdi ama aktif olarak herşey çalışıyor fazlada kurcalamak istemedim arka stopları tekrardan led olarak nasıl kodlarım teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_4212.jpeg
    IMG_4212.jpeg
    446.7 KB · Görüntüleme: 9
  • IMG_4211.jpeg
    IMG_4211.jpeg
    413.9 KB · Görüntüleme: 9

Merhaba byte18-00 yapın. Ve sonra arızaları silin düzelmez ise vcp ile tekrardan ışık kannalarınım düzenlenmesi lazım

Upvote 0
Merhaba byte18-00 yapın. Ve sonra arızaları silin düzelmez ise vcp ile tekrardan ışık kannalarınım düzenlenmesi lazım
Yaptım düzelmedi bendeki cihaz thinkcar hellanın sayfasında böyle bir şey gordum bendede bu seçenek var acaba seçsem daha kötü olur mu

Ekli dosyalar

• IMG_4239.jpeg
    IMG_4239.jpeg
    753.9 KB · Görüntüleme: 10
Upvote 0
Byte 18 deki değeri 21 yapıyorlardı sonradan led stop takanlar. Açılır pencereden değil, direk elle yazacaksınız.

Upvote 0
Byte-18'de 00'ı görmek, listedeki ışıklandırma profilinde farklı bir profil olduğu anlamındadır diye biliyorum. Yoksa profili değiştirip tekrar 00 yapmak önceki profile geçiş anlamına gelmez!

Upvote 0
Byte-18'de 00'ı görmek, listedeki ışıklandırma profilinde farklı bir profil olduğu anlamındadır diye biliyorum. Yoksa profili değiştirip tekrar 00 yapmak önceki profile geçiş anlamına gelmez!
Hangi profile geri dönmem lazım aracım highline önler orjinal halojen bildiğim kadarıyla ama arkalar orjinal led

Upvote 0

Geri