Golf 6 09 central elektronik 18 byte led stop arızası

Yunusemre33

Yeni Üye
İsim
Yunus
Araç
Golf 6
Selamın aleyküm Golf 6 highline 2011 aracım var stoplar orjinal led yanlışlıkla 09 central electronik bölümünden byte18 deki 0-7 yi farklı bir şey seçtim ve stoplarımda arıza lambası verdi ama aktif olarak herşey çalışıyor fazlada kurcalamak istemedim arka stopları tekrardan led olarak nasıl kodlarım teşekkürler

Ekli dosyalar

• IMG_4212.jpeg
    IMG_4212.jpeg
    446.7 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_4211.jpeg
    IMG_4211.jpeg
    413.9 KB · Görüntüleme: 12
Ben genel yazıyorum. Aynı model arabası olanlar yardımcı olabilir. Gerçekten orijinal led değilse hata uyarısı kapatılmış olabilir. Bendeki skoda yeti 2011 pq35 platformda da arka sinyallerde led ve hata veriyorlardı. Sonra vcp kablo ile hata vermesini kapattım. İki türlü hata bulma yöntemi var. Bir cold yani ilk çalıştırmada, diğeri warm çalışırken oluşan hatanın yakalanması şeklinde. Halojen/flamalı ampul yerine led takınca normalin üçte biri akım çektiğinden arıza kodu verir.

Upvote 0
Ben genel yazıyorum. Aynı model arabası olanlar yardımcı olabilir. Gerçekten orijinal led değilse hata uyarısı kapatılmış olabilir. Bendeki skoda yeti 2011 pq35 platformda da arka sinyallerde led ve hata veriyorlardı. Sonra vcp kablo ile hata vermesini kapattım. İki türlü hata bulma yöntemi var. Bir cold yani ilk çalıştırmada, diğeri warm çalışırken oluşan hatanın yakalanması şeklinde. Halojen/flamalı ampul yerine led takınca normalin üçte biri akım çektiğinden arıza kodu verir.
Bendeki orjinal fabrika çıkışlı led şaseden led stop çıkıyor farlar açıkken ilk calistiginda direk yanıyor ama farlar kapalıyken biraz daha geç yanıyor yada frene basınca yanıyor arıza lambaları

Upvote 0
Led tanımları yapılmalı. Kodları ve yerini bilmiyorum. Vcds/vcp ile bağlanıp bakılmalı.
İlk kontakta tüm ışıklandırma ve diğer cihazlar tek tek kontrol ediliyor. En azından benim pq35'te öyle.

Upvote 0

Geri