Osmanozturk
Üye
Higline ise olur ben 2016 higline araca ,acc,serit takip,kör nokta hepsini yaptirdim
Aracımda zaten hız sabitleme mevcut bu sebeple tuş takımı var. Gördüğüm kadarı ile acc tuş takımı ile hız sabitlemede kullandığımız tuş takımındaki tek fark. sol tarafta bulunan tuşların ortasında benimkinde "CNL" yazıyor acc de ise "araba işareti" gibi bişi var . Yine de tuş takımı değiştirmeye gerek var mı?Uyar hocam
Radar
Tus takimi
Acc on logo
Yeterli acc front assist icin

Şerit Takip istiyorum ama sanırım onun için camın değişmesi gerekiyor. Cam şerit takip kamerası için uygun değilHigline ise olur ben 2016 higline araca ,acc,serit takip,kör nokta hepsini yaptirdim
Aracımda zaten hız sabitleme mevcut bu sebeple tuş takımı var. Gördüğüm kadarı ile acc tuş takımı ile hız sabitlemede kullandığımız tuş takımındaki tek fark. sol tarafta bulunan tuşların ortasında benimkinde "on" yazıyor acc de ise "araba işareti" gibi bişi var . Yine de tuş takımı değiştirmeye gerek var mı?
![]()
Evet maalesef öyle ben de önce camı degistirdim sonra cam icin kamera tutucu trimleri aliyorsun hatta dikiz aynasi buyuk geldi onu da oval ile degistirmistim su an ateca kullaniyorum sirf cam muhabbeti var diye girmiyorum o islere.aslinda teknoloji gelisti artik 3 d yazicilar var cami degistirmeden adapte edilse tadindan yenmezŞerit Takip istiyorum ama sanırım onun için camın değişmesi gerekiyor. Cam şerit takip kamerası için uygun değil
Öncelikle bilgilendirme için teşekkür ediyorum. Sadece radar sensör ile iş bitseydi. Alıp takmayı düşünmüştüm.
Güzel fikirmiş. Bu sene daha uzun yola çıkmadım. Eğer çok ihtiyaç duyarsam bu şekilde birşeyde yaptırabilirim.@erdem55 @Osmanozturk
Ben serit takip icin cam degismeden hallettim
Aracim kaskolu cami bilincli kirip kaskodan serit takipli cam takmak icime sinmedi cebimden de orjinal cam a para verip almak istemedim
2-3 yildir cam catlasa kirilsa diye bekliyorum basina birsey gelmiyor
Cam degismeden cinlilerin urettigi şerit takip kutusu kullaniyorum sorunsuz çalışıyor gorsel yolcu tarafinin oraya kutu takiliyor
Cam çatlar kirilsa serit takipli cam takarim yoksa bu sekil kullanmaya devamm benim gözüme hic takilmiyor uzun boylu yolcu olursa dikkatini cekiyor bu nedir diye soruyor
Bulabildigim fotolari atayim fikir olsun