Golf 7 ACC ve Kör Nokta

Higline ise olur ben 2016 higline araca ,acc,serit takip,kör nokta hepsini yaptirdim

Uyar hocam

Radar
Tus takimi
Acc on logo

Yeterli acc front assist icin
Aracımda zaten hız sabitleme mevcut bu sebeple tuş takımı var. Gördüğüm kadarı ile acc tuş takımı ile hız sabitlemede kullandığımız tuş takımındaki tek fark. sol tarafta bulunan tuşların ortasında benimkinde "CNL" yazıyor acc de ise "araba işareti" gibi bişi var . Yine de tuş takımı değiştirmeye gerek var mı?

hız sabitlemeli tuş ttakımı.jpgacc tuş takımı.png

Son düzenleme:
Higline ise olur ben 2016 higline araca ,acc,serit takip,kör nokta hepsini yaptirdim
Şerit Takip istiyorum ama sanırım onun için camın değişmesi gerekiyor. Cam şerit takip kamerası için uygun değil

Aracımda zaten hız sabitleme mevcut bu sebeple tuş takımı var. Gördüğüm kadarı ile acc tuş takımı ile hız sabitlemede kullandığımız tuş takımındaki tek fark. sol tarafta bulunan tuşların ortasında benimkinde "on" yazıyor acc de ise "araba işareti" gibi bişi var . Yine de tuş takımı değiştirmeye gerek var mı?

hız sabitlemeli tuş ttakımı.jpgacc tuş takımı.png

Tus takimi degisimi sart tus takimi 7.500 tl

Şerit Takip istiyorum ama sanırım onun için camın değişmesi gerekiyor. Cam şerit takip kamerası için uygun değil
Evet maalesef öyle ben de önce camı degistirdim sonra cam icin kamera tutucu trimleri aliyorsun hatta dikiz aynasi buyuk geldi onu da oval ile degistirmistim su an ateca kullaniyorum sirf cam muhabbeti var diye girmiyorum o islere.aslinda teknoloji gelisti artik 3 d yazicilar var cami degistirmeden adapte edilse tadindan yenmez

@erdem55 @Osmanozturk

Ben serit takip icin cam degismeden hallettim

Aracim kaskolu cami bilincli kirip kaskodan serit takipli cam takmak icime sinmedi cebimden de orjinal cam a para verip almak istemedim

2-3 yildir cam catlasa kirilsa diye bekliyorum basina birsey gelmiyor :)

Cam degismeden cinlilerin urettigi şerit takip kutusu kullaniyorum sorunsuz çalışıyor gorsel yolcu tarafinin oraya kutu takiliyor

Cam çatlar kirilsa serit takipli cam takarim yoksa bu sekil kullanmaya devamm benim gözüme hic takilmiyor uzun boylu yolcu olursa dikkatini cekiyor bu nedir diye soruyor :)

Bulabildigim fotolari atayim fikir olsun

Ekli dosyalar

• IMG_3079.jpeg
    IMG_3079.jpeg
    888.3 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_0267.jpeg
    IMG_0267.jpeg
    276.7 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_6411.jpeg
    IMG_6411.jpeg
    260.6 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_6410.jpeg
    IMG_6410.jpeg
    256.7 KB · Görüntüleme: 7
  • IMG_6428.jpeg
    IMG_6428.jpeg
    229.2 KB · Görüntüleme: 2
@erdem55 @Osmanozturk

Ben serit takip icin cam degismeden hallettim

Aracim kaskolu cami bilincli kirip kaskodan serit takipli cam takmak icime sinmedi cebimden de orjinal cam a para verip almak istemedim

2-3 yildir cam catlasa kirilsa diye bekliyorum basina birsey gelmiyor :)

Cam degismeden cinlilerin urettigi şerit takip kutusu kullaniyorum sorunsuz çalışıyor gorsel yolcu tarafinin oraya kutu takiliyor

Cam çatlar kirilsa serit takipli cam takarim yoksa bu sekil kullanmaya devamm benim gözüme hic takilmiyor uzun boylu yolcu olursa dikkatini cekiyor bu nedir diye soruyor :)

Bulabildigim fotolari atayim fikir olsun
Güzel fikirmiş. Bu sene daha uzun yola çıkmadım. Eğer çok ihtiyaç duyarsam bu şekilde birşeyde yaptırabilirim.
Aslında acc yi istememin sebebi "Front Assist". Direksiyon tuş takımı değişimi olmasaydı, sadece radar sensörü alıp taktırmayı düşünmüştüm.

Geri