Yağ seviyesi hk.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan CanSly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

CanSly

Yeni Üye
İsim
Can
Araç
Golf 8.5 Style
Selamlar,

Arabam 4.500 km civarında ve yağ seviyesi çok azaldı, Doğuş otoya götürdüm ve tamamladılar, serviste kontrol ettiğimde maks. göstergesinin bir diş altındaydı ancak şu an yağ göstergesi maksimumda, aracı bu şekilde kullanmam bir sorun yaratır mı, bilgi sahibi arkadaşlar destek olursa sevinirim.

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2026-07-05 at 15.05.20.jpeg
    WhatsApp Image 2026-07-05 at 15.05.20.jpeg
    22.8 KB · Görüntüleme: 10
Selamlar,

Arabam 4.500 km civarında ve yağ seviyesi çok azaldı, Doğuş otoya götürdüm ve tamamladılar, serviste kontrol ettiğimde maks. göstergesinin bir diş altındaydı ancak şu an yağ göstergesi maksimumda, aracı bu şekilde kullanmam bir sorun yaratır mı, bilgi sahibi arkadaşlar destek olursa sevinirim.

Biraz kullandıktan sonra düşecektir…

Benim araç, bakımdan sonra öyle idi, şuan bakım yapılalı 6.500km oldu, son durum fotoğraftaki gibi…
Audisi Golfü Seatı hepsinde aynı durum yağ eksilince ve özellikle sarı ışık yanana kadar sürmeye devam, sarı ışık yanınca servise gidip yağ ilavesi yaptırılacak, özellikle yüksek devirli ve süratli kullanılan araçlarda yağ daha çabuk buharlaşıyor…

IMG_4847.jpeg

Selamlar,

@metinkar Üstad demiş ancak içinin rahat olması için ben de diyeyim.

Normal, bu şekilde gönül rahatlığıyla kullanabilirsin 👍🏻👍🏻

Geri