Golf 8 Style IQ LED Far ayarı

sabah erken gidince genelde kısa bir işlem olduğu için aracı hemen alıyorlar bekletmiyorlar…
ben far ayarına hiç ücret vermedim, sürekli aynı servise gidiyor olmamdan, aynı danışmana gidiyor olmamdan da kaynaklanabilir bilemiyorum, şuan acil yol yardımını arasam bana gelecek kişi avekten ve gelen kişiyi tanıyorum mesela bu ikili diyalog önemli…
metin kardeşim merhaba, bir sorum olacak yarın doğuş oto esnyurt şubesine benim golf'ü 46.000 km bakımına gidecek, far yarı nedir yada nasıl bir işlem/düzenleme yapılması gerekiyor. servis danışmanına söyliyeyim senin görüş ve önerilerini istirham ederim. selamlar...

metin kardeşim merhaba, bir sorum olacak yarın doğuş oto esnyurt şubesine benim golf'ü 46.000 km bakımına gidecek, far yarı nedir yada nasıl bir işlem/düzenleme yapılması gerekiyor. servis danışmanına söyliyeyim senin görüş ve önerilerini istirham ederim. selamlar...
hocam servis danışmanınıza far ayarı istediğinizi söyledin onlar hallederler

Merhabalar;
Bakımda far ayarı yapıyorlar sen yine danışmana sor…
En azından danışmana bakımdan sonra fuarlara da bir baktırabilir misiniz sanki biraz havada gibi söylersin onlar halleder ücretsiz…

Cihazla birlikte far ayarı istediğinizi belirtin.

Hatta ilgili cihaza bağlayınca ayarsızlıkla ilgili bir hata ayarsızlık vs verdiyse onu da sorun. (Söylerse)

fikir verip zamanını ayıran destek sunan cevap yazan herkese teşekkür ederim. Dün çekmeköydeki özön servisine gittim. Sağolsun arkadaşlar ilgilendi. Far ayarında dengesizlik ve bozukluk varmıs. Yarım saat gibi bir sürede hallettiler. 1906 TL gibi bir ücret çıktı. Sizlerle de paylaşmak istedim.

Çok teşekkür ederim tekrardan.

Geri