Dışarda bu fara ayar yaptıracak ekipman bulmanız zordur,Herkese Merhaba,
IQ Light için style donanım İstanbul’da far ayarını yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mıdır?
Herkese Merhaba,
IQ Light için style donanım İstanbul’da far ayarını yaptırabileceğim bildiğiniz yer var mıdır?
Herkese çok teşekkür ederim. Style pakette gelen farlardı söylediğim, ekstra herhangi bir donanım aracımda yok. Bir önceki sahibi serviste sağ far değiştirmiş. Sağ far biraz daha sarı iken sol far daha beyaz. Buna istinaden görüntü farklılıgıda oluyor. Sanırım servis değiştikten sonra ayar yapmamış. Bu yüzden sordum. İlginize çok teşekkür ederim.
Herkese çok teşekkür ederim. Style pakette gelen farlardı söylediğim, ekstra herhangi bir donanım aracımda yok. Bir önceki sahibi serviste sağ far değiştirmiş. Sağ far biraz daha sarı iken sol far daha beyaz. Buna istinaden görüntü farklılıgıda oluyor. Sanırım servis değiştikten sonra ayar yapmamış. Bu yüzden sordum. İlginize çok teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim ilginizeNormal style farı ise sorun yok, araç servis bakımlı ise en yakın yetkili servise sabah erkenden gidersin, hemen ayarlarını ücretsiz yaparlar lakin renk tonu ile birşey yapamazlar normalde serviste değişen gibi hafif sarı yanması gerek…
Sabah erkenden gidince ücretsiz yapma durumu sayılı yetkili serviste mi var? Genel olarak bazı işlemlerde sabah erkenden özel ilgi vs durumları mı oluyor ?Normal style farı ise sorun yok, araç servis bakımlı ise en yakın yetkili servise sabah erkenden gidersin, hemen ayarlarını ücretsiz yaparlar lakin renk tonu ile birşey yapamazlar normalde serviste değişen gibi hafif sarı yanması gerek…
Sabah erkenden gidince ücretsiz yapma durumu sayılı yetkili serviste mi var? Genel olarak bazı işlemlerde sabah erkenden özel ilgi vs durumları mı oluyor ?
Bende baktırsam mı baktırmasam mı yine aklımı kurcalıyor (olumsuz bir şey hissetmedim ama ufakta olsa bir şey var mıdır gibisine)
Tanıdık yer-mekan-personel olması ayrıcalığı ön plana çıkarıyor gibi. Diğer yetkili servislerde ücretsizlik olarak ilgi çok zannedemiyorum.sabah erken gidince genelde kısa bir işlem olduğu için aracı hemen alıyorlar bekletmiyorlar…
ben far ayarına hiç ücret vermedim, sürekli aynı servise gidiyor olmamdan, aynı danışmana gidiyor olmamdan da kaynaklanabilir bilemiyorum, şuan acil yol yardımını arasam bana gelecek kişi avekten ve gelen kişiyi tanıyorum mesela bu ikili diyalog önemli…