Ücretsiz rötuş yapıyorlar ama çok kaliteli bir işçilikle değil.İstiridye gri renk araç aldım 1 ay önce, taş çarpmış direkt kapıya astara kadar boyayı kaldırmış. Başka böyle durumlar yaşayan var mı? Servise götürsem destek olurlar mı?
Hocam selamlar, çizik işi ile ilgili kaliteli iş yapan yerler var orda yaptırırsanız güzel olur, hemen arkasından ppf yaptırın TPU olsun hem yapılan işlem koruma altına alınır hem de yeni taşları engeller, vesselamİstiridye gri renk araç aldım 1 ay önce, taş çarpmış direkt kapıya astara kadar boyayı kaldırmış. Başka böyle durumlar yaşayan var mı? Servise götürsem destek olurlar mı?
Tüm yeni VAG grubu araçlarda boya mikron değeri oldukça düşük. Eskiden 100-110 mikronlu Golf 7 lere sahipken şimdi 60-70 hatta 50 mikronlu Golf 8.5 lar bulunmakta.İstiridye gri renk araç aldım 1 ay önce, taş çarpmış direkt kapıya astara kadar boyayı kaldırmış. Başka böyle durumlar yaşayan var mı? Servise götürsem destek olurlar mı?
Yarın bi servisle görüşeyim olmazsa yaptırıp, sonra da ppf yaptırayım diye düşünüyorumÜcretsiz rötuş yapıyorlar ama çok kaliteli bir işçilikle değil.
Mutlaka bende bu hafta yaptıracağım, nakite sorunu var diye ertelemiştim başıma geldi maalesefTüm yeni VAG grubu araçlarda boya mikron değeri oldukça düşük. Eskiden 100-110 mikronlu Golf 7 lere sahipken şimdi 60-70 hatta 50 mikronlu Golf 8.5 lar bulunmakta.
Bundan dolayı yoldaki en ufak bir taş parçası sizin kaputun boyasını çok kolay şekilde kaldırabilir. Bu tarz işler için eskiden PPF e karşı olan birisi olsam da bu düşük mikronlu boyalardan sonra tüm araca olmasa bile ön 3 parçaya PPF yaptırmak ŞART.
Çünkü bu araçlar 100-150 bin kmlere geldiğinde kaputunda boya kalmayacak taş izlerinden dolayı.
50 mikronlu golf 8.5 olduğuna emin misiniz?Tüm yeni VAG grubu araçlarda boya mikron değeri oldukça düşük. Eskiden 100-110 mikronlu Golf 7 lere sahipken şimdi 60-70 hatta 50 mikronlu Golf 8.5 lar bulunmakta.
Bundan dolayı yoldaki en ufak bir taş parçası sizin kaputun boyasını çok kolay şekilde kaldırabilir. Bu tarz işler için eskiden PPF e karşı olan birisi olsam da bu düşük mikronlu boyalardan sonra tüm araca olmasa bile ön 3 parçaya PPF yaptırmak ŞART.
Çünkü bu araçlar 100-150 bin kmlere geldiğinde kaputunda boya kalmayacak taş izlerinden dolayı.