Ankara İçi Taş İzi Onarım Yapan Yer Var Mı?

İsim
Kılıç
Araç
Golf 7
Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi Ankara içi kaputta bulunan taş izlerini ve kapılarda diğer araçların ufak tefek değmesi sonucu oluşan izleri onarım yaptırmak istiyorum bu konuda Ankara içi işin ilmi olan bir firma yada kişi var mı tavsiye edeceğiniz?

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi Ankara içi kaputta bulunan taş izlerini ve kapılarda diğer araçların ufak tefek değmesi sonucu oluşan izleri onarım yaptırmak istiyorum bu konuda Ankara içi işin ilmi olan bir firma yada kişi var mı tavsiye edeceğiniz?
Selamlar,
Geçenlerde sosyal medyada ankagarage çelik rötuşa denk gelmiştim. Taş izi için çelik rötuş epey iş görüyor

Selamlar,
Geçenlerde sosyal medyada ankagarage çelik rötuşa denk gelmiştim. Taş izi için çelik rötuş epey iş görüyor
Evet orayı gördüm ve bir kaç şikayet konusuda duydum okudum internet üzerinden ve sonrasında Google puanı yorumlara baktım hep yeni hesap üzerinden yorumlar yapılmış ve sadece oraya yapılmış iş yaptıran kişiler şikayet konusuda gördüm sosyal medya üzerinden cevap bile vermiyorlar diğer bir şikayet konusu ücret konusu fazlasıyla yüksek fiyat çektiklerini söyleniyor ama elbette gidip birde ben fiyat alacağım

BA Luxury Studio | PPF Kaplama | Çelik Rötuş | Seramik Kaplama | Çizik Giderme

Buraya bir bakın, araştırın.

Evet orayı gördüm ve bir kaç şikayet konusuda duydum okudum internet üzerinden ve sonrasında Google puanı yorumlara baktım hep yeni hesap üzerinden yorumlar yapılmış ve sadece oraya yapılmış iş yaptıran kişiler şikayet konusuda gördüm sosyal medya üzerinden cevap bile vermiyorlar diğer bir şikayet konusu ücret konusu fazlasıyla yüksek fiyat çektiklerini söyleniyor ama elbette gidip birde ben fiyat alacağım
Google üzerinden yorumlar i yapanlar egerki birkaç yorum yaptıysa benim adımdan guvenirligi yoktur
Bence orayı pas geçin

BA Luxury Studio | PPF Kaplama | Çelik Rötuş | Seramik Kaplama | Çizik Giderme

Buraya bir bakın, araştırın.
Zirve sonrası gidip yüz yüze görüşeyim bakalım ne diyecekler veya ne tavsiye edecekler.

Google üzerinden yorumlar i yapanlar egerki birkaç yorum yaptıysa benim adımdan guvenirligi yoktur
Bence orayı pas geçin
İşletmelere gitmeden önce mutlaka google yorumlarına bakarım genelde işletmeler sahte hesaplar açıp kendilerine yorum yazar bırakırlar bir kaç yorumu varsa mutlaka profile girer bakarım ne sıklıkta hangi firmalara yorum yaptığına dair yani o konuda baya bir detaylı inceleme yapıyorum sahte ve yeni hesapları asla baz almıyorum daha çok yüksek seviye yerel rehberlerin yorumlarını dikkate alırım

Bugün aracı servise bıraktım rötuş için eğer düzgün yaparlar ise mutlaka buradan yazarım hocam

@AngaraBeyfendisi bey bu taş izlerinin bir fotosu görüntüsü yokmu ona göre bu işin ilmini,detayını bilenler daha güzel yorumlayabilir.
Angarada heryer 1.sınıf asfalt zirve falan herşey çok güzel taş izini nasıl yaptınız.
Ben kasabada yaşıyorum her yer stabilize yol asfaltta mıcırdan hallice.
Bknz.önce hafif suyla ısladım ardından bastım kostikli ilaçlı deterjanı petrolde yeni eldivenle kese yaptım arabaya pırıl pırıl oldu.

Ekli dosyalar

• IMG_3425.jpeg
    IMG_3425.jpeg
    254.1 KB · Görüntüleme: 13
dby detailing

Selamlar,
İnci gümüş renk golf 7.5 aracımı götürdüm. Ön kapıdan arka çamurluğa kadar çizik vardı.Uçuk 35 bin fiyat istedi üstelik %50-60 arası düzelir dedi. Bende hemen kaçtım ordan aynı gün BA Luxury studio ya geçtim söylediğim cizik yeri ve diğer ufak tefek çizikleri %80 üzeri başarıyla 10 bine hallettim.

Geri