Ankara İçi Taş İzi Onarım Yapan Yer Var Mı?

İsim
Kılıç
Araç
Golf 7
Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi Ankara içi kaputta bulunan taş izlerini ve kapılarda diğer araçların ufak tefek değmesi sonucu oluşan izleri onarım yaptırmak istiyorum bu konuda Ankara içi işin ilmi olan bir firma yada kişi var mı tavsiye edeceğiniz?

Herkese merhaba başlıkta belirttiğim gibi Ankara içi kaputta bulunan taş izlerini ve kapılarda diğer araçların ufak tefek değmesi sonucu oluşan izleri onarım yaptırmak istiyorum bu konuda Ankara içi işin ilmi olan bir firma yada kişi var mı tavsiye edeceğiniz?
Selamlar,
Geçenlerde sosyal medyada ankagarage çelik rötuşa denk gelmiştim. Taş izi için çelik rötuş epey iş görüyor

Selamlar,
Geçenlerde sosyal medyada ankagarage çelik rötuşa denk gelmiştim. Taş izi için çelik rötuş epey iş görüyor
Evet orayı gördüm ve bir kaç şikayet konusuda duydum okudum internet üzerinden ve sonrasında Google puanı yorumlara baktım hep yeni hesap üzerinden yorumlar yapılmış ve sadece oraya yapılmış iş yaptıran kişiler şikayet konusuda gördüm sosyal medya üzerinden cevap bile vermiyorlar diğer bir şikayet konusu ücret konusu fazlasıyla yüksek fiyat çektiklerini söyleniyor ama elbette gidip birde ben fiyat alacağım

Geri