fatihhgonull
Üye
Vcds Kodlama İle çözüldüğünü duydum şanzımanda hiç bir sorun yok cihaza bağlandı kronik arıza kodlama ile düzeltmek istiyorum yardımcı olabilecek var mı
Baktım ama kodlama soruyorum ben hiç bir bilgi mevcut değil kodlamaya dairBununla alakalı forumdaki eski konulara bakabilirsiniz hocam. Epey bilgi mevcut.
Değerli arkadaşlar birkaç gündür seyir halindeyken yol bilgisayarında "Hata! Aracı P konumuna getirip terk ediniz." şeklinde anlık bir uyarı ve sarı ünlem işareti belirip kayboluyor ancak sonrasında uyarıya yol bilgisayarından erişemiyorum. Seat forumlarında benzer bir sorundan bahsedilmiş ama golf 7 için hiç görmedim. Başına gelen ya da nedeni hakkında fikri olan, çözüm önerebilecek olan var mıdır? teşekkürler şimdiden.
- zgrdrsn
- Cevaplar: 925
- Forum: Sorunlar ve Çözümleri
Hocam wpden yazarmısın bi yol buldum sizde deneyin sizde doğrularsanız paylaşalım yalan bilgi yaymış olmayalımArabadan inerken yapıyor bizimkıde bazen vites koluna dokunup az yukarı yitiyor gibi yapınca düzeliyor. Vites kolunun oradaki sensörde sıkıntı diye düşünüyorum.