Kalkış yaparken gıyk sesi sorun kavramadan mıdır ?

İsim
Oğuzhan
Araç
2015 Golf 1.6 TDI BlueMotion 110 BG
Herkese selam canlar,

Gün geçmiyor ki normalin dışında bir ses duymayalım 😅 Videoyu ekliyorum sesi fullerseniz rahatça duyulabiliyor. Özellikle 28. Saniyeden sonra daha net duyuluyor.

Videoda anlattım ancak özet geçecek olursam arabayı park ederken fark ettim, vites R veya D fark etmiyor frenden ayağımı çekerken gıyk gıyk sanki birşey birşeye sürtüyor gibi ses geliyor, yarım debriyaj yaptım özellikle ki aracı hareket ettirmemek için poryadan gelip gelmediğini anlamak amacıyla, bu ses sebebi ne olabilir kavrama mıdır 😓

Şu bilgileri de vereyim ayağımı gazdan çektim hiç gaz vermeden araç kendi hareket halinde iken sürekli geliyor bu ses, gaz verince motor sesi ve dış etmenlerden dolayı sesi duyamıyorum, o yüzden kesilip kesilmediğini anlamak zor, bir de frene tam basıp durunca ses kesiliyor ancak ses lineer bir şekilde yavaşlayıp kayboluyor.

Son düzenleme:
Hocam kavrama ve volanın fiyatı bellidir. onlineyedekparça sitesini referans alabilirsiniz

10 bin tl kavrama volan işçiliği alıyor geri kalanı parçacıya ödüyorsunuz. tdi motor için luk marka volanın fiyatı 18.500 TL Kavrama da 22 bin tl civarı

geçen sene nisan ayında değiştirmişim saat 11 de aracı lifte kaldırdık öğlen 3-4 gibi arabanın işi komple bitti 1.5 saati öğle yemeği ve parçaların gelmesini bekledik bide

yer istanbul sancaktepe emir garaj. murat usta audi yetkili servis çıkışlıdır. kendisini önerebilirim ben memnun kaldım. dükkanda kendisi ve bi çırağı çalışıyor 2 araçlık tek lift olan bir yer mahalle içinde sakin bir yerde
Kavrama seti fiyatı aşağı yukarı aynı ancak işçilik ücretinin arasında yarı yarıya fark var ve bu daha zam yapılmamış hali... büyük ihtimalle temmuz sonunda yukarıda yazdığım fiyatları artık işleme sokacaklar ki sanayiye ne zaman gitsem esnafın KAN AĞLIYORUZ sözüne maruz kalıyorum. Fiyatları arttırmak için bahaneleri de sunmaya başladılarsa geçmiş olsun.

10 bin lira işçilik harika bir fiyatlandırma (güncelse şu an tabii). Burada 20 bin TL işçiliğe vermektense günübirlik İstanbul işini düşünürüm :)

Upvote 0
Kavrama seti fiyatı aşağı yukarı aynı ancak işçilik ücretinin arasında yarı yarıya fark var ve bu daha zam yapılmamış hali... büyük ihtimalle temmuz sonunda yukarıda yazdığım fiyatları artık işleme sokacaklar ki sanayiye ne zaman gitsem esnafın KAN AĞLIYORUZ sözüne maruz kalıyorum. Fiyatları arttırmak için bahaneleri de sunmaya başladılarsa geçmiş olsun.

10 bin lira işçilik harika bir fiyatlandırma (güncelse şu an tabii). Burada 20 bin TL işçiliğe vermektense günübirlik İstanbul işini düşünürüm :)
Güncel fiyat hocam. yakın zamanda volanı tekrardan değiştirmem gerekicek ses yapıyor. ya ben temel ayar yapa yapa bozdum ya şanzıman kulağı bitik diye sarsıntıdan boşluk yaptı ya da parça hatalı... sökülüp garantiye gönderilmesi lazım. fırsat bulamadım daha

o sanayidekiler var ya onların yatacak yeri yok öbür tarafta... akşama kadar darphane gibi para basıyorlar. çoğu işide üç kuruş verdikleri sigortası dahi yapılmayan çıraklar yapıyor. beyfendiler yazhanesinde klimanın altında keyif yapıyorlar. düzgün esnaf üstüne alınmasın

Upvote 0

Geri