- İsim
- Alper Tolga Çalık
@forzaGilles aracını ben almaya korkardım. Aldıktan sonra bile bakım yaparken içinden Ali çıkıp "hop durrr o yağ olmaz uygun değil, o filtre yalnış" diye bağırabilir. 
Ahahaha benim değil bu@forzaGilles aracını ben almaya korkardım. Aldıktan sonra bile bakım yaparken içinden Ali çıkıp "hop durrr o yağ olmaz uygun değil, o filtre yalnış" diye bağırabilir.![]()
Benim araç değil bu, bir arkadaşımın aracı,Bu biraz şans nasip bugün dükkana gelen bir müşteri golf almış. 2015 midlene otm araca boyasıda var hasar kaydı vardı km 100 binlerde 1180 almış .Bence çok vermiş araçda ön arka park sensörü dahil hiç bir donanım yoktu.Araç her tarafı deforma olmuştu .Temiz araç olsun 50 bin tl fazla olsun düşüncesindeyim . @forzaGilles aracı çok temiz alıcı olsam düşünmeden 3 e 5 e bakmadan alırdım çok bakımsız durumdaki otm araca taş çıkarır .Bakımsız otomotik golf yerine temiz manuel aracı tercih ederdim .
Bu yağ temizmiş değiştirmeyelim geri koyalım diyecek araba sahipleri tanıyorumBenim araç değil bu, bir arkadaşımın aracı,
Benim ki bundan daha temiz tabii o ayrı konudizel olmasına rağmen bakımda motor yağını boşalttıklarında yağın halen sarı renk çıkmasına şaşırıyorlar
ama ben satmıyorum halen memnunum aracımdan
Sizde nasıl bir dizel var hocamBenim araç değil bu, bir arkadaşımın aracı,
Benim ki bundan daha temiz tabii o ayrı konudizel olmasına rağmen bakımda motor yağını boşalttıklarında yağın halen sarı renk çıkmasına şaşırıyorlar
ama ben satmıyorum halen memnunum aracımdan
Bak bu çok iyidi.Bu yağ temizmiş değiştirmeyelim geri koyalım diyecek araba sahipleri tanıyorum![]()
Ali hocadaki bilgi bende olsa arabanın her şeyine takılırdım, kimseye emanet edemezdim arabayı. Pinpirik adama fazla bilgi yaramıyorBak bu çok iyidi.
İşte eksenin iki ucu. Biri yağı geri koyanlar - sonsuz, diğeri Ali + sonsuz.
Hocam Rize'nin nesi varmışRize de bile 1375 isteyen var çok daha kötü araca. O 1375 ise senin 1800 eder
Sendeki binici için 1350 - 1400
Seni tanıyor olsa 1500 de verir.
Hatta VAG senin aracı geri bile alabilir.