Devirdaim değişimi sonrası çıkan ses - hafif titreme

Golfcu02

Üye
İsim
Abdullah
Araç
Golf
Herkese selamlar. Devirdaimden özellikle ilk çalıştırmada ses geliyordu dağılmış denildi, İna marka devirdaimle değişim yaptırdık ses olayı geçti. Şimdi de videodaki gibi ses geliyor, vites boştayken değil de birinci viteste ya da geri viteste kalkış yapmak istediğimde, yolda ilerlerken ayağımı gazdan çekip biraz fazla bastığımda (tapa gaz gibi) duyuyorum. Aynı zamanda yolda ilerlerken gaza fazla yüklenince(tapa gaz gibi) araç hafif durur gibi olup sonra ilerliyor. Ufak bir dinlenir devam eder gibi. Buji bobin kontrol edildi sıkıntı yok. Neden olabilir sizce? Teşekkür ederim.

Araçla yolda sabit hızda ilerlerken gaza fazla yüklenince(tapa gaz) araç hafif durur gibi olup sonra hızlanmaya devam ediyor. Ufak bir dinlenir sonra devam eder gibi. Yeni buji bobinle kontrol edildi sıkıntı yok denildi. Arıza ışığı da yakmıyor. Neden olabilir sizce? Map sensörü temizliği önerisi okudum bir yerde bundan olabilir mi? Araç 1.4 tsi 140 beygir bmy motor Golf, map sensörü nerede bu aracın? Teşekkür ederim.

Upvote 0
Araçla yolda sabit hızda ilerlerken gaza fazla yüklenince(tapa gaz) araç hafif durur gibi olup sonra hızlanmaya devam ediyor. Ufak bir dinlenir sonra devam eder gibi. Yeni buji bobinle kontrol edildi sıkıntı yok denildi. Arıza ışığı da yakmıyor. Neden olabilir sizce? Map sensörü temizliği önerisi okudum bir yerde bundan olabilir mi? Araç 1.4 tsi 140 beygir bmy motor Golf, map sensörü nerede bu aracın? Teşekkür ederim.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Upvote 0

Geri