thahazar
Yeni Üye
Sesi link olarak ekliyorum umarim yasak degildir.
Hocam kaç yıl km oldu. Benim ön silecekler birinci yılını doldurduktan sonra buna benzer sesler çıkarmıştı. Forumdaki silecek tavsiyesi işe alıp değiştirmiştim. Ses kesilmişti.Arkadaşlar merhabalar. bugun yeni cam suyu ekledim arabaya calistirdiktan sonra arka camdaki silecekten gurultulu sesler geliyor. Bosta donerken (yukari kaldirip bosluga dogru) ses yok ama cama tekrar getirince ses cikariyor. Videoyu ekledim arkadaslar yardimci olursaniz cok sevinirim. Arabalarla ilgili pek bi fikrim yok anlamiyorum maalesef.
Sesi link olarak ekliyorum umarim yasak degildir.
Hocam arabayi aralik 2025 ayinda 0 aldim 7740km de su an.Hocam kaç yıl km oldu. Benim ön silecekler birinci yılını doldurduktan sonra buna benzer sesler çıkarmıştı. Forumdaki silecek tavsiyesi işe alıp değiştirmiştim. Ses kesilmişti.
Sıcaklar veya uzun süre park durumunda bırakmak silecek lastiklerinin ömrünü azaltır. Silecek lastiği dediğimiz şey zaten sarf malzemesidir. İlk olarak “sileceksepeti” olur başka güvenilir yer olur. Silecek alarak değiştirmenizi öneririm. Ya da sizi çok rahatsız etmiyor ise birinci bakımda servisten de değiştirmesini isteyebilirsiniz. Naçizane önerim bu şekilde olur.Hocam arabayi aralik 2025 ayinda 0 aldim 7740km de su an.