Golf 7 17 İnç Jant Önerisi

denizdascan

Yeni Üye
İsim
Deniz
Araç
Golf
Arkadaşlar selamunaleyküm, Aracımı R'a çevirdim ve üstündeki 16 inç stok jantlar çok sırıtıyor. Aynı zamanda da 18 inç takıp coilover spor yay takmak istemiyorum. Bu sebepten dolayı 17 inç almayı düşünüyorum. Aklımdaki jant Clubsport 17 inç Sizin önerileriniz nedir ? Güvenilir bir replika markasıysa replika da takarım.

Jant lastik konusunda replika, yan sanayiye kacilmamali bence. Ne kadar kaliteli olursa olsun orijinali gibi olmayacağını düşünüyorum. Orijinal golf 8 17 inch r line, orijinal golf 8 style Ventura 17 inch, orijinal golf 7 GTI Austin 17 düşünülebilir.

Arkadaşlar selamunaleyküm, Aracımı R'a çevirdim ve üstündeki 16 inç stok jantlar çok sırıtıyor. Aynı zamanda da 18 inç takıp coilover spor yay takmak istemiyorum. Bu sebepten dolayı 17 inç almayı düşünüyorum. Aklımdaki jant Clubsport 17 inç Sizin önerileriniz nedir ? Güvenilir bir replika markasıysa replika da takarım.
allstar pakette gelen madrid jant

Hocam bu jantı beğeniyorum bu olabilir. Ya da 18 inç orijinal durban alıp yay takmasam araç çok mu havada kalır
Leylek kalır aracınız,durban takıcaksanız 35 mm yay güzel gösterir aracı . Ayriyeten bende yakın zamanda 16 comfort janttan 17 Dijona geçiş yapıcam Dijon janta da göz atabilirsiniz .

Geri