KS KS Ibrahim_Baskurt Üye Katılım 21 Haz 2017 Mesajlar 417 Tepkime puanı 91 Konum İstanbul İsim İbrahim Başkurt Bugün 09:12 #16 erdalslh dedi: Bende de j led var ben muayeneden geçtik uzunlar mercekli led kısalarda ampül var hangisi bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... Hangi istasyon hocam söyleyin oraya gidek
erdalslh dedi: Bende de j led var ben muayeneden geçtik uzunlar mercekli led kısalarda ampül var hangisi bilmiyorum ama Genişletmek için tıkla ... Hangi istasyon hocam söyleyin oraya gidek
Halilo Katılımcı Üye Katılım 23 Ocak 2025 Mesajlar 1,230 Tepkime puanı 1,139 Konum Ankara, Türkiye İsim Halil Araç Golf 7 2016 1.2 TSİ COMFORTLİNE DSG Bugün 09:14 #17 Ibrahim_Baskurt dedi: Farları söküp takarken tekrardan kodlama va istiyor mu ki hocam yoksa direk sök tak olayı mı yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Farın markasına göre değişiyor sanırım hocam. Kimi j led ler tak çalıştır şeklinde kimisinde de kodlama yapıyorlar. Tam bilgim yok açıkçası.
Ibrahim_Baskurt dedi: Farları söküp takarken tekrardan kodlama va istiyor mu ki hocam yoksa direk sök tak olayı mı yapılıyor Genişletmek için tıkla ... Farın markasına göre değişiyor sanırım hocam. Kimi j led ler tak çalıştır şeklinde kimisinde de kodlama yapıyorlar. Tam bilgim yok açıkçası.
erdalslh Üye Katılım 17 Şub 2024 Mesajlar 94 Tepkime puanı 63 Konum İstanbul İsim Erdal Araç Golf7 Bugün 13:51 #18 Ibrahim_Baskurt dedi: Hangi istasyon hocam söyleyin oraya gidek Genişletmek için tıkla ... Dudullu