SATILIK Satılık 2014 Model Golf 7 Çıkma Orjinal Farlar

İsim
İbrahim Başkurt
Genel Bilgiler
2014 Golf 7 Satılık Orjinal Farlar
Fiyat
4.000 TL
Selamın aleyküm herkese bugün 10 yıllık aracıma biraz geçde olsa J far taktırdım şuan elimde 2 tane orjinal far mevcut uzun ampülleri üzeründe kısaları muayne için aldım sorunsuz şekilde çalışıyorlar sadece sol farın camın 1,2 yerinde çizik ve alt plastiğinde çatlak, ayak kısmında kırılma olduğundan dolayı sabitlenmiştir hiç sorunu yoktur.

Ekli dosyalar

• IMG_3807.jpeg
    IMG_3807.jpeg
    285.6 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3813.jpeg
    IMG_3813.jpeg
    518.7 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3811.jpeg
    IMG_3811.jpeg
    372.3 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_3810.jpeg
    IMG_3810.jpeg
    278 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3809.jpeg
    IMG_3809.jpeg
    311.1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_3808.jpeg
    IMG_3808.jpeg
    358.4 KB · Görüntüleme: 23

Selamın aleyküm herkese bugün 10 yıllık aracıma biraz geçde olsa J far taktırdım şuan elimde 2 tane orjinal far mevcut uzun ampülleri üzeründe kısaları muayne için aldım sorunsuz şekilde çalışıyorlar sadece sol farın camın 1,2 yerinde çizik ve alt plastiğinde çatlak, ayak kısmında kırılma olduğundan dolayı sabitlenmiştir hiç sorunu yoktur.
Hayırlı satışlar.

Yazdığınız fiyat çok maalesef. Comfortline farları 2. El piyasasında ne para ediyor ne satılıyor.

Hayırlı satışlar.

Yazdığınız fiyat çok maalesef. Comfortline farları 2. El piyasasında ne para ediyor ne satılıyor.
Piyasasını bilmediğim için birşey diyemem hocam ortalama bi fiyat yazdım ederi neyse revize ederim tutarı :) sizce ortalama fiyatı nedir?

Hayırlı satışlar.

Bende de öylece duruyor bu farlar.

Aslında bağ bahçe aydınlatmak için güzel bir fikir var kafamda ama kıyamıyorum.

12volt adaptörü kısa farlara bağlayıp akşam bağın içine doğru yöneltmek...
Direk dikip sokak lambası bağlamaktan daha az maliyetli olacağı kesin.
Bağ benim değil o da bir handikap 😀

Hayırlı satışlar.

Bende de öylece duruyor bu farlar.

Aslında bağ bahçe aydınlatmak için güzel bir fikir var kafamda ama kıyamıyorum.

12volt adaptörü kısa farlara bağlayıp akşam bağın içine doğru yöneltmek...
Direk dikip sokak lambası bağlamaktan daha az maliyetli olacağı kesin.
Bağ benim değil o da bir handikap 😀
Hocam çok güzel bir fikir ama işte bağ bahçe yok malesef olsa çıkma tampon ile denerdim vallahi 😂😂

Hocam öncelikle hayırlı satışlar
J fara geçtim demiştiniz
Muayeneye girdiniz mi girdiyseniz geçtiniz mi

Hocam öncelikle hayırlı satışlar
J fara geçtim demiştiniz
Muayeneye girdiniz mi girdiyseniz geçtiniz mi
Teşekkür ederim sagolun, yok muayne sonrası taktırdım daha 2 sene yakın sürem var ama muayneye giricem eğer geçirmezlerse ücretsiz tekrar veriyorlar sonuçta değiştirip öyle giricem muayneye her kafadan bi ses çıkıyor yok bırakıyorlar ediyorlar bende merak ediyorum muayne çalışanı nerden biliyor farların fabrikasyon çıkış orj olup olmadığını da bırakıyor neye göre karar veriyor

bence fiyatı gayet uygun geçen ben takımı 5 bin den satmıştım aynı yıl aynı model
Arkadaşın dediği zaman fiyatını yüksek yaşmıştım hocam piyasayı bilmediğim için daha sonra düşürdüm fiyatı onun için fiyatı fazla demişti :) elimde kalmasın da hocam koyucak yerde yok arabada gezdiriyorum 😀

Arkadaşın dediği zaman fiyatını yüksek yaşmıştım hocam piyasayı bilmediğim için daha sonra düşürdüm fiyatı onun için fiyatı fazla demişti :) elimde kalmasın da hocam koyucak yerde yok arabada gezdiriyorum 😀
Dursun hocam. Muayene zamanı takarsınız geri. Muayeneden geçemezsiniz yoksa J farlarla.

J farda sadece kısa ampülleri değiştirmek ywterli oluyor diyorlar hocam komple farları değiştirmeye gerek yokmuş montajını yapan arkadaş öyle söyledi
Öyle yaparım derseniz sorun yok hocam. Farı değiştirmek ampülü değiştirmekten daha kolay ve zararsız geliyor bana ondan dolayı dedim.

Depolama sıkıntınız var ise satmak mantıklı kalacaktır sizin için.

Bende de j led var ben muayeneden geçtik uzunlar mercekli led kısalarda ampül var hangisi bilmiyorum ama

Öyle yaparım derseniz sorun yok hocam. Farı değiştirmek ampülü değiştirmekten daha kolay ve zararsız geliyor bana ondan dolayı dedim.

Depolama sıkıntınız var ise satmak mantıklı kalacaktır sizin için.
Farları söküp takarken tekrardan kodlama va istiyor mu ki hocam yoksa direk sök tak olayı mı yapılıyor

Geri