VCDS 25.3 Sec Access Hatası 2011 Senesi Tüm VAG Grubu

thearf

Yeni Üye
İsim
arifcan
Araç
Golf Mk6
Öncelikle merhabalar öğrenci olduğum için ek gelir kaynağı olarak gizli özellik açmak için bir kaç cihaz aldım. Akabinde İnternetten 1500tl civarında aldığım hex v2 25.3 cihazı ile babamın aracı leon 5f kasanın gizli özellikleri kolay şekilde açtım.Şahsi aracım 1.6tdi golf mk6 aracımın security access kodlarını program vermedi.İnternetten bılduğum 31347 gibi kodları denememe rağmen açılmadı sadece sesli dwa onayı ve amerikan park açmak istiyorum. Elimde vgate iCarProda var, Car Scanner Plus üyeliğimde mevcut.O programdada saçma sapan sinyal kesilmeleri oluyor, bu mevzu sadece golf 6 için diğer MQB platformu olan araçlarda sıkıntısız çalışıyor iki cihazda. Özetle konu şu cihazlarımmı uyumsuz yoksa bilgi yetersizliğimi yardımcı olursanız sevirim. İyi Forumlar Dilerim......

Vcds ile yaptığım hatırladıklarım.

-Kadran selamlama.
-Viraj dönüş farları (sisler üzerinden).
-15km/sa hıza ulaşınca kapıların kilitlenmesi.
-Park edince ya sürücü kapısını açınca ya da kontağı çıkarınca kilitlerin açılması.
-Gündüz farının el freni ile sönmesi.
-Panik frende dörtlülerin yanması.
-Geri viteste sağ aynanın kaldırımı göstermesi, istenirse ön sislerin de yanması.
-Amerikan park.
-Gündüz farları ile arka parkların scandinavia türü yanması.
-Tek tık otoban sinyal sayısı değişimi (1-5).
-Kumandadan tek basınca sadece şoför kapısının, ikinci basışta tüm kapıların açılması.Kumandadan tek basınca sadece şoför kapısının, ikinci basışta tüm kapıların açılması.
-Kumandaya basılı tutunca camların açılması/kapatılması.

Upvote 0

Geri