Golf 7 Klima açınca gelen garip sesler.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan UBC53
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Sedan' da durum böyle maalesef, nasıl kullanıldığıda az çok tahmin edilebiliyor diye düşünüyorum:(
Gönlüm 2.0 tdi business lara çok gidiyor. Ancak sanırım Türkiye’deki 2.0 business ların %90 ı ya devletin ya da kiralama şirketlerindeki üst düzey insanlara kiralanmış zamanında. Hep şirket veya kurumlar almış sadece o araçları. Yani tek ve ilk sahibinden o araca ulaşmak neredeyse imkansız.

Gerçi 2.0 dizel motor ve yağlı tip şanzımanla kolay kolay bir şey olmaz o motora ama bizim insanımız sağolsun aracın canını alarak binmiştir ondan uzak duruyorum. Yoksa 1.6 tdi parasına satılıyor o araçlar. Bakım maliyeti de 1.6 tdi ile birebir aynı neredeyse. Daha sorunsuz şanzıman ile de tercih edilebilecek kombinasyon.

Bizim memlekette (Gaziantep) galerici tanıdığım var. 1 tane siyah 8.5 kasa passat var. Nereden baksanız 1.5 2 yıldır sürekli ilanda ama bir fiyatı var neredeyse sıfır passat parasına.

Dedim golfü vereyim passatı bana piyasasındaki fiyattan ver alayım. Dedi ki abi vereyim de o araç şu anda satılık değil dedi.

Oğlum sen galericisin ve aracın ilanda daha ne olsun satılması için dedim.

O aracı bir arkadaşım satın alıyor benden sonra geri bana satıyor sonra diğer arkadaşım alıyor 1 ay biniyor geri bana satıyor dedi. Senin gibi temiz araç arayan adama gelmez yaptı.

Dediğiniz gibi o araçların gördüğü şöför sayısını şehirlerarası perona çalışan otobüsler görmüyordur.
Böyle bir şey mi var ya. Ben ilk defa duyuyorum. Bütün variantlar mi öyle

Geri